藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

平均會用多少時間來休息??? [複製鏈接]

你地訓咁小我每日都起碼要訓7-8粒鐘(都覺得唔夠)星期六日就最小都10-12粒鐘
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:bf6de4b057="kyu"]Seven and Tomato

星期六晚有聚會叫埋妳地啊![/quote]仲有我呀 ops: 多謝上次你果D 燕窩雪糕!!

[quote:af33c5f719="H&H"]你地訓咁小我每日都起碼要訓7-8粒鐘(都覺得唔夠)星期六日就最小都10-12粒鐘[/quote]
如果我訓得太多會頭痛,訓得太少又頭暈;
真係好麻鬼煩 :em18:

好o野 !  :em04:  :em04:

[quote:c207655504="H&H"][quote:c207655504="kyu"]Seven and Tomato

星期六晚有聚會叫埋妳地啊![/quote]仲有我呀 ops: 多謝上次你果D 燕窩雪糕!![/quote]
係呀!真係多謝晒你上次 D 燕窩雪糕,好美味

我尋晚已經去左入貨,但唔知好唔好飲?
下次帶過o黎一齊試o下 :wink:

[quote:fcca7984f2="R & M"][quote:fcca7984f2="H&H"]你地訓咁小我每日都起碼要訓7-8粒鐘(都覺得唔夠)星期六日就最小都10-12粒鐘[/quote]
如果我訓得太多會頭痛,訓得太少又頭暈;
真係好麻鬼煩 :em18:[/quote]如果日日都訓得多就會頭痛....

[quote:1180551dd2="R & M"][quote:1180551dd2="H&H"][quote:1180551dd2="kyu"]Seven and Tomato

星期六晚有聚會叫埋妳地啊![/quote]仲有我呀 ops: 多謝上次你果D 燕窩雪糕!![/quote]
係呀!真係多謝晒你上次 D 燕窩雪糕,好美味

我尋晚已經去左入貨,但唔知好唔好飲?
下次帶過o黎一齊試o下 :wink:[/quote]

多謝先!

kyu:  

好想去呀~~~不過有人黎我家呢..真可惜.
上次在你家聽完歌 真係好正!
還記掛住那兩隻: "悲情城市" 和 "Jailhouse blue"
===

[quote:3b5e7b0238="Jess&Burns"]kyu:  

還記掛住那兩隻: "悲情城市" 和 "Jailhouse blue"[/quote]

有時間再來坐lu.

好少女仔會喜歡 大動態 超低頻同blue音樂.

[quote:566fd5f645="kyu"][quote:566fd5f645="Jess&Burns"]kyu:  

還記掛住那兩隻: "悲情城市" 和 "Jailhouse blue"[/quote]

有時間再來坐lu.

好少女仔會喜歡 大動態 超低頻同blue音樂.[/quote]

就係因為少人喜歡. 所以平時得我一個聽. 又無得交流.
而家識左你就好啦 有知音人~
我會成日煩住你架啦~ ( 驚未?)
===