藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: leemoksau
打印 上一主題 下一主題

有湯飲... [複製鏈接]

[quote:3121d444df="R & M"][quote:3121d444df="leemoksau"]我係問你(R)驚唔驚M去滾。[/quote]
作死呀…咁話我!
莫愁 :em20: M
[/quote]
救命呀 :em14:
M惱羞成怒﹐想殺人滅口呀﹗ :em03:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

好清楚呀!

[quote:1da614948b="R & M"][quote:1da614948b="Billy"]唔預.....就一定唔得啦.
今個星期日晚有冇時間啊.
好似話Patrick有支好野.
我喉住.
唔知有冇機會星期日晚飲.
我買左支white Zinfandel 6%.
最”arm”女士.[/quote]
乜唔係星期六咩 :?:[/quote]

打錯o左.
星期六先o岩.

[quote:a36df848c1="leemoksau"][quote:a36df848c1="R & M"][quote:a36df848c1="leemoksau"]我係問你(R)驚唔驚M去滾。[/quote]
作死呀…咁話我!
莫愁 :em20: M
[/quote]
救命呀 :em14:
M惱羞成怒﹐想殺人滅口呀﹗ :em03:[/quote]
嘿..嘿..嘿...知驚未...大叫啦...大叫啦...無人會救到妳o架喇!

不過妳都強呀o下,可以令到R從出江湖---------->打字! :shock:

[quote:d72a882689="leemoksau"][quote:d72a882689="Billy"][quote:d72a882689="R & M"]預唔預埋我地呀Billy :?:
我地都會帶番兩支紅酒賠俾莫愁o既(幾大耳lun呀,飲1支賠兩支)
嗱…講明唔知好唔好飲o架![/quote]

唔預.....就一定唔得啦.
今個星期日晚有冇時間啊.
好似話Patrick有支好野.
我喉住.
唔知有冇機會星期日晚飲.
我買左支white Zinfandel 6%.
最”arm”女士.[/quote]
節目一
時間﹕星期六
地點﹕Billy 或 kyu 屋企
主題﹕Patrick支好o野(紅酒)
節目二
時間﹕星期日
地點﹕Jeffrey & Shirley 屋企
主題﹕Halloween大食會+化妝Party

o岩唔o岩呀﹖[/quote]

時間﹕星期六 ----> 星期六先係10/ 30.. 才是HALLOWEEN呢..
地點﹕Jeffrey & Shirley 屋企
主題﹕Halloween大食會+化妝Party
===

Jessica 星期日先係去jeffrey屋企開哈佬喂趴地
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:79743c00a0="Billy"][quote:79743c00a0="leemoksau"][quote:79743c00a0="Billy"]遲o左返來睇遲o左妳呢段野.
飲唔倒妳d靚湯"team". :em04:
希望下次有機會啦.[/quote]
Billy... ops: 我...對你唔住 :!:
你支紅酒已經... :em02:
聽日下午要返工﹐睇o下后日得唔得閒去買多兩支啦。 :[/quote]

唔緊要啦,你咁有心.
自己買得la.  :em19:[/quote]
經已買返兩支賀你。 :em19:

[quote:aca043132c="Jess&Burns"]
時間﹕星期六 ----> 星期六先係10/ 30.. 才是HALLOWEEN呢..
[/quote]
HALLOWEEN係10月31日星期日

[quote:bd67e92d18="leemoksau"][quote:bd67e92d18="Billy"][quote:bd67e92d18="leemoksau"][quote:bd67e92d18="Billy"]遲o左返來睇遲o左妳呢段野.
聽日下午要返工﹐睇o下后日得唔得閒去買多兩支啦。 :[/quote]

唔緊要啦,你咁有心.
經已買返兩支賀你。 :em19:[/quote]

咁講句多謝先. :em19:

[quote:4908d1e320="Billy"][quote:4908d1e320="leemoksau"][quote:4908d1e320="Billy"][quote:4908d1e320="leemoksau"][quote:4908d1e320="Billy"]遲o左返來睇遲o左妳呢段野.

唔緊要啦,你咁有心.
經已買返兩支賀你。 :em19:[/quote]

咁講句多謝先. :em19:[/quote]
冇人知你電話喔﹐點去你度呀﹖CALL我啦。