藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dracula
打印 上一主題 下一主題

做乜咁夜仲唔訓?? [複製鏈接]

阿dick,你令我諗起一首歌!
[一對寂寞的心,是隔開但也近。]<---唔記得邊個阿水唱

講o下笑咋兩位 :em14: 德古拉&李莫愁

兩位當晚千奇唔好用,黎對付其他人呀!
如果唔係連紅十字會都救唔倒咁多人 :em03:

講真o既 :em09:

Presilla Chan "一對寂寞的心"

一對寂寞的心 ;
是隔開但也近 !
JANICE :em11:

[quote:45951409f2="dick&queenie"]一個晚上.....
男女主角,也許今生素未謀面。然而透過網路,連在一起~~~
在孤獨的日子裡,每天留守在自己的空間,但....
面前的鍵盤、電腦的螢光幕,使兩伙寂寞的心,互生情愫~~~~

待續....[/quote]
哩個世界上有108種令人講唔到o野o既方法﹐我俾三種選擇你﹕
1. 毒啞
2. 剪o左條“月利”
3. 死人係唔會講o野o既
:em20:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:cbbcc4b391="leemoksau"][quote:cbbcc4b391="dick&queenie"]一個晚上.....

哩個世界上有108種令人講唔到o野o既方法﹐我俾三種選擇你﹕
1. 毒啞
2. 剪o左條“月利”
:em20:[/quote]

Dick,但我地會等你[寫]出o黎! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:e2255b5163="grassman"][quote:e2255b5163="leemoksau"][quote:e2255b5163="dick&queenie"]一個晚上.....

1. 毒啞
2. 剪o左條“月利”
:em20:[/quote]

Dick,但我地會等你[寫]出o黎! :mrgreen:[/quote]
:em17: 同 "打"出黎呀
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

阿Dick你在何方,我想睇續集呀!

返o來o羅.....返o來o羅..... :em14:  :em14:

[quote:2997609d98="R & M"]阿Dick你在何方,我想睇續集呀!

返o來o羅.....返o來o羅..... :em14:  :em14:[/quote]

好似回魂! :em07:  :em17:

[quote:1f46c1c6f1="Jeffrey & Shirley"][quote:1f46c1c6f1="R & M"]阿Dick你在何方,我想睇續集呀!

返o來o羅.....返o來o羅..... :em14:  :em14:[/quote]

好似回魂! :em07:  :em17:[/quote]
NO 回魂.....係招魂!

唉﹗無敵...是最...寂寞...
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。