藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Robert
打印 上一主題 下一主題

酒席$$$ [複製鏈接]

[quote:d3c6ac8e76="Billy"][quote:d3c6ac8e76="R & M"]其實旅行結婚咪仲好,唔駛應酬仲可以去玩玩...ha..ha[/quote]

個個好似你咁唸就好啦.
(下次如果見到我女友記住講多d呀) :em12:[/quote]

OK!無問題 :em09: ,等佢考完試先啦!

海逸都要成$6000圍
唔知「藍澄會」幾錢呢?  :em12:

[quote:696a029b73="Jess&Burns"]SEVEN  你好勇呀~ 夠胆咁同你男朋友講~~~

我就唔夠胆啦~我驚BURN BURN 話:

不如我地冷靜下先~~~  :em02:

咁我就.  :em06:[/quote]

我都仲未有男朋友 !  :em01:  :em01:

[quote:36e95ee3ae="SEVEN"][quote:36e95ee3ae="Jess&Burns"]SEVEN  你好勇呀~ 夠胆咁同你男朋友講~~~

我就唔夠胆啦~我驚BURN BURN 話:

不如我地冷靜下先~~~  :em02:

咁我就.  :em06:[/quote]

我都仲未有男朋友 !  :em01:  :em01:[/quote]

我想是你的要求太高了 是嗎?
===

[quote:b78c66f0b3="Jess&Burns"]
我想是你的要求太高了 是嗎?[/quote]

晤係啦 !  :em08:  :em08:  因為工作上好小接觸到…..又返shift; 好難識到的 !
"你就好啦 ! 有Burn Burn..."  :em04:  :em04:

Seven ; 我都無人要啦 !
JANICE :em11:

[quote:e18995354b="YY & KC"]但係我地都問過好多間 價錢都好貴 好似尖沙咀美麗華酒店 都唔算太高級啦 都要成 $5688 (至平) 另加 $1000-1200酒水 仲有加一小費.......

禁樣計埋 都要成七千幾蚊一圍架........... :em18:[/quote]

我朋友今年年頭3月都是在美麗華酒店擺酒,大約$6500一圍,
要紅酒的話每檯就要加大約$500,但每檯只得一枝;
佢地影婚紗相就用左$30000 :em05: !!!認真富有!!!

唉...淨係今年做人情都做到手軟...好貴呀...貴到 :em15:

[quote:de9a31d7f7="OON"]Seven ; 我都無人要啦 ![/quote]

[quote:de9a31d7f7="SEVEN"]晤係啦 !  :em08:  :em08:  因為工作上好小接觸到…..又返shift; 好難識到的 !
"你就好啦 ! 有Burn Burn..."  :em04:  :em04:[/quote]

多D 參加男澄會啦~~有好多單身男士架. :em12:  :em12:  
可能愛情故事 就係咁發生架啦~  :em04:  :em04:
祝妳地好運啦~  :em19:
===

[quote:9182c22527="SEVEN"][quote:9182c22527="Jess&Burns"]
我想是你的要求太高了 是嗎?[/quote]

晤係啦 !  :em08:  :em08:  因為工作上好小接觸到…..又返shift; 好難識到的 !
"你就好啦 ! 有Burn Burn..."  :em04:  :em04:[/quote]

我估你係護士. :em12:
唔駛驚.
我知rc大把單身男士. :em04:
大把機會.  :mrgreen:
到時嫁給rc友.
咪可以立刻賣樓囉. :em12:

我都估過... 不過錯左..
===