藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: G-NET
打印 上一主題 下一主題

爵悅庭外景 [複製鏈接]

[quote:029843ec12="Winnie the Pooh"]服務式住宅唔係要75%1房咩????

點解現在佢係 20% 1房 60% 2房 & 20% 3房 呢????????????? :?:  :?:  :?:[/quote]

同RC一樣2房要自己間o架. :em12:

[quote:f90b83e944="vivian"]天呀,乜天理?
咁工廠區賣四千幾? RC就賤過地底泥??    :twisted:[/quote]

只可以話SHK包裝技巧高超 化腐朽為神奇.
但我又唔覺RC賤過雀仔亭喎.
調轉想 如果可以交換的話內園對內園海景對海景你會揀RC定雀仔亭?
又或者大家同時開售的話你會揀邊個?

今日見青衣城的"利+角" 同 "尾亂"分別有個13xx尺既雙連單位,買480&500 :em04:  :em04:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:f42c5ac808="vivian"]天呀,乜天理?
咁工廠區賣四千幾? RC就賤過地底泥??    :twisted:[/quote]

Why ? ?  :em03:

[quote:843ebfc8cd="kitty&Raymond"][quote:843ebfc8cd="vivian"]天呀,乜天理?

調轉想 如果可以交換的話內園對內園海景對海景你會揀RC定雀仔亭?
又或者大家同時開售的話你會揀邊個?[/quote]Sure choose RC la!
我要求都算低但都唔係好接受果度~~不過咁如果佢同RC同時開售價錢亦差唔多或貴DD咁就真係有得fight喇 剩係用$2XXX 買SHK都吸引D啦 依家個價$4xxx我覺得就唔抵買
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:c9851aa766="H&H"][quote:c9851aa766="kitty&Raymond"][quote:c9851aa766="vivian"]天呀,乜天理?

又或者大家同時開售的話你會揀邊個?[/quote]Sure choose RC la!
我要求都算低但都唔係好接受果度~~不過咁如果佢同RC同時開售價錢亦差唔多或貴DD咁就真係有得fight喇 剩係用$2XXX 買SHK都吸引D啦 依家個價$4xxx我覺得就唔抵買[/quote]

非常同意! :em11:
那一帶環境真係好差 :em15: 他們重話鄰近地鐵 :?: 都唔知近大窩口定近荃灣
日日行去都幾辛苦 :em08: .

[quote:4e0c7ab972="豆腐人"][quote:4e0c7ab972="H&H"][quote:4e0c7ab972="kitty&Raymond"][quote:4e0c7ab972="vivian"]天呀,乜天理?

我要求都算低但都唔係好接受果度~~不過咁如果佢同RC同時開售價錢亦差唔多或貴DD咁就真係有得fight喇 剩係用$2XXX 買SHK都吸引D啦 依家個價$4xxx我覺得就唔抵買[/quote]

非常同意! :em11:
那一帶環境真係好差 :em15: 他們重話鄰近地鐵 :?: 都唔知近大窩口定近荃灣
日日行去都幾辛苦 :em08: .[/quote]

可能最近 "雀仔亭" o既 地鐵站係青衣 :em12:

[quote:d9bfd8c34d="eric_818"]

可能最近 "雀仔亭" o既 地鐵站係青衣 :em12:[/quote]

有咁o既可能o既. :em17:

同藍澄灣一樣有空中花園.
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

...
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊