藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: G-NET
打印 上一主題 下一主題

泳池開幕 [複製鏈接]

咁係咪唔申請住戶證就當訪客?

咁咪唔洗每月俾$150.

[quote:4a39913bfa="candy-cheung"]要玩都要先交一百至九百安金才有得玩水 :em13:  :em13:  :em13:[/quote]
定係D $$ 入落clubhouse個証 then 好似八達通咁 用clubhouse個証扣入場費?
Don\'t worry be happy!! ^_^

Guest $20 住戶又 $20 有乜分別?
即係話-
1. 入唔入會都無分別?
2. 開張支票就可以玩?
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

咁guest一定要有住客帶先得喇卦 唔會人人都開張票就有得玩卦
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

=.=好嬲wow
咁貴賓同住客有分別ma???一樣收$20咁個$150有咩用???
咁可以一層sin 申請4張之後share用其他扮貴賓

根本唔make senses.

班友仔遇左我地會大嘈突嘈 所以mark 到咁啦~

諗住咁樣 我地無插得佢地咁傷ma.
===

係呀~~~
就係差張住戶証!!!!
真陰功!!!!
哈哈~~~~
[```]

重要入最少$100- . d 開放時間  0700 - 1200  1300 - 1800 . 即係星期一 至 五都唔使玩啦.
得星期六 日. 而家又開始冷了. 過多兩個星期都無得游啦.

但我起馬要係呢兩星期游到5次先得...... 有d 高難度喎.

請假?
===

Re: 泳池

[quote:08ea486148="cola"]大家 日頭要上班 下斑返到 RC 泳池又珊咗!!!
睇蟲蟲遊水??? 夜晚 泳池要 養魚 定 養蟲蟲呀 !!![/quote]

一於養金魚 用嚟食晒d蟲啦.

[quote:29bf92a57a="黎公子"]六點就收工 !!!!!!! :twisted:
我都未放工啦 點游呀  :evil:[/quote]

都要照顧o下低層的鄰居.. 夜間泳池燈光一定要很強 否則會有危險 但強光又太擾人 始終這裡是住宅 安居比一切都重要..
現在很多媬姆車在3座附近等候 倒後 開車門的聲音可能已經影響到低層的鄰居了