藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: G-NET
打印 上一主題 下一主題

荃灣爵悅庭 [複製鏈接]

The Management fee will very high too because it's including central-airconditioning as well. They said the lobby area and inside lift will be air-conditioned. Comparing speaking it's better than us.

四面環廠
想唔中央冷氣都唔得.

[quote:28f52ef058="eric_818"]四面環廠
想唔中央冷氣都唔得.[/quote]

講得正確 :em11:

爵悅庭正式開賣 售樓處設在新都會廣場 星期六已經有好多經紀找客.

我諗住去睇下..好似好正呀 !
電視都賣緊廣告..D宣傳好犀利喎 !

晤知依家開幾錢呎 ??
有乜優惠 呢 ??

應該未知開幾錢呎 一般都會叫你入票先. 個電視廣告真係好型 個盤就真係麻麻 係正工廠區 成支煙囪對到正一正低層"海景"單位.

昨日睇啦,昨日仲係入票圈貨階段,單位仲未定價。
不過美聯經紀話低層應該要~4000/呎,30樓左右~$6000-7000/呎。

-多數單位得一面窗,唔扯風。
-管理費$1.8/呎
-示範單位係標準收樓單位加好大的改動。
-1200 呎單位的主人房仲細過RC-957單位的主人房。
-搬入去,泠氣費+管理費都好和味!
-展銷的場地入口設計幾得意,好似去迪士尼排隊玩遊戲咁 (值得一看),原來selling point 真係話近迪士尼,RC仲近迪士尼啦!

In other words RC will be worth a little higher than it in next year.  :em12:  :em12:

[quote:c1e408287b="J&"]美聯經紀話低層應該要~4000/呎30樓左右~$6000-7000/呎

-多數單位得一面窗,唔扯風。
-管理費$1.8/呎
-示範單位係標準收樓單位加好大的改動。
-1200 呎單位的主人房仲細過RC-957單位的主人房。
-搬入去,泠氣費+管理費都好和味!
-展銷的場地入口設計幾得意,好似去迪士尼排隊玩遊戲咁 (值得一看),原來selling point 真係話近迪士尼,RC仲近迪士尼啦![/quote]

我真係要講句~~~我愛RC呀~~~