藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

邊個就快結婚??? [複製鏈接]

[quote:b4104d8513="chloe"]
我平時會鬧同勁哦佢 哦完佢一輪佢就會就我lor!!有時我做野唔.?佢又會哦返我 比佢d煩音煩完一輪 我都會改ge..........
你要同老爺奶奶住麼??

no ar i can't live with other people except my parents and family. i call them dad/mum but feeling a bit strange when i call them dad/mum.[/quote]

我會叫老爺奶奶 因為爸爸媽媽只得一個 :x  佢地對我好好 但係始終感覺係好陌生 :?

marry in oct

[quote:ccd25a73ca="榮仔"]marry in oct[/quote]

十月好丫.......
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:2575e910d2="Tomato"]想當日 我無用花車 係著住婚紗行去註冊處........哈哈!![/quote]

有冇咁激呀.....Long Vacation 裡面的山口智子????

又或者一路跑,一路唱:~~一追再追~~追趕生命裡的一切~~~
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:e8eae32d23="dick&queenie"][quote:e8eae32d23="Tomato"]想當日 我無用花車 係著住婚紗行去註冊處........哈哈!![/quote]

有冇咁激呀.....Long Vacation 裡面的山口智子????

又或者一路跑,一路唱:~~一追再追~~追趕生命裡的一切~~~[/quote]

我唔係0係屋企出門0架!!!0向酒店行去註冊處好短路程嘛!!!無謂租架花車車一個圈啦......唔准笑我 :em20:

加埋我地la:
1. Tomato 3月結左婚
2. Gloria + Ricky 1月結婚
3. 藍澄小海豚 2月結左
4. lily and kendell 12/3/05

[quote:edfda166af="Tomato"][quote:edfda166af="chloe"]
我平時會鬧同勁哦佢 哦完佢一輪佢就會就我lor!!有時我做野唔.?佢又會哦返我 比佢d煩音煩完一輪 我都會改ge..........
你要同老爺奶奶住麼??

no ar i can't live with other people except my parents and family. i call them dad/mum but feeling a bit strange when i call them dad/mum.[/quote]

我會叫老爺奶奶 因為爸爸媽媽只得一個 :x  佢地對我好好 但係始終感覺係好陌生 :?[/quote]

我叫我亞媽做mother
叫佢亞媽做mummy來做分別....... :mrgreen:

[quote:31a1d5dd52="Tomato"][quote:31a1d5dd52="carry&chris"]多謝大家0既恭喜 ,而家的確好忙呀。
我地租用會所車做花車 :em12:[/quote]

恭喜呀!!!
租會所花車 都幾好喎!!想當日 我無用花車 係著住婚紗行去註冊處........哈哈!![/quote]

咁咪好多人望住你? 
如果我見到, 我會以為係到拍戲, 哈........

我地12月都拉埋啦, 12月勁多人結婚, 昨日排左個半鐘買餅卡...
我同我未來老公仔0既朋友, 都有四對係同一日, 有d朋友可能黎唔到
但係我都會照炸佢地...... :mrgreen:
請問係咪要擺雙數0既酒席架?

[quote:b73a8d695f="女"]咁咪好多人望住你? 
如果我見到, 我會以為係到拍戲, 哈........ [/quote]

我0個日都唔係好多人望住....因為係10點幾 d人都未出動 :mrgreen:

[quote:b73a8d695f="女"]我地12月都拉埋啦, 12月勁多人結婚, 昨日排左個半鐘買餅卡...
我同我未來老公仔0既朋友, 都有四對係同一日, 有d朋友可能黎唔到
但係我都會照炸佢地...... :mrgreen:
請問係咪要擺雙數0既酒席架?[/quote]

恭喜你先....嘻嘻.....係咪有餅食 :em12: ??

都唔一定要雙數圍數掛 :roll:  0個陣我17圍...
記得之前問0下邊個朋友仔0黎唔0黎 (不過d老人家話唔好 話好似好肉酸喎!!)
如果估佢會0黎 但最後又唔0黎 會大失預算呢!!我自己就會大約畫定個sitting plan 估計一下 邊個會同邊個坐 同埋預0下人數0麻!!!