藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

今日收到電費按金.... [複製鏈接]

我都係o岩o岩pps交
遲左一日.....

[quote:906915dc61="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:906915dc61="YY & KC"]下? 你禁遲先收到? 我五月頭已經收左 並且交埋勒.......[/quote]
乜我咁慢架.......... :
YY & KC 你係唔係$960呀[/quote]
應該係以收樓日期計,因為封信上面印o左開始供電日期
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

舊時如果選用自動轉賬係可以減按金的不過仲未問現在可唔可以我都係剛剛收到單

[quote:4578cf605c="bikbark"][quote:4578cf605c="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:4578cf605c="YY & KC"]下? 你禁遲先收到? 我五月頭已經收左 並且交埋勒.......[/quote]
乜我咁慢架.......... :
YY & KC 你係唔係$960呀[/quote]
應該係以收樓日期計,因為封信上面印o左開始供電日期[/quote]

e . 我四月1x 收樓. 但係家陣都無收到  :em03:

點解我仲未收到? :?:
藍澄藍澄我愛你

我都未收到

其實 交按金係咪即係日後如果我們無交電費
就由按金度扣呀??

我都要$960 呀 :em01:  仲要係最細單位 無哪哪又唔見錢 ><""

[quote:7d069237b1="Koala Bear"][quote:7d069237b1="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:7d069237b1="BB"]咦! 我都係要$1000喎??? :?:  :?:[/quote]
以單位大細作準...?[/quote]

係呀﹗張單有埋單位面積,我要比$1400﹗ :?[/quote]

$1400 咁多? :shock: 我覺得好似比人打劫...... :em06:

如果你有匯豐信用咭及有使用匯豐網上理財 就可以用信用咭交 我交左啦