藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

6月4日 [複製鏈接]

[quote:f088b4a193="gp"][quote:f088b4a193="Tomato"]個個當年都讀小學.................. :shock:[/quote]

tomato

當年我同你一樣讀緊中學(大家年記差唔多 :mrgreen: ).
我記得原先有一日係舉行全港學生遊行抗議 我戴曬黑帶番到學校先知個活動取消.......結果要返屋企 :em18:[/quote]

好彩你同我差唔多年紀0者 佢地個個都變番做小學生 幼稚園 bb好似去左迷離境界咁 :em18:

我唔記得有遊行lu :|  不過仲記得0個陣個個都"打倒李x" 仲有毛亞敏唱"血染的風采":em18:

[quote:6aec8c5301="gp"][quote:6aec8c5301="Tomato"]個個當年都讀小學.................. :shock:[/quote]

tomato

當年我同你一樣讀緊中學(大家年記差唔多 :mrgreen: ).
我記得原先有一日係舉行全港學生遊行抗議 我戴曬黑帶番到學校先知個活動取消.......結果要返屋企 :em18:[/quote]

咦.....我地大家應該差唔多大......我都記得有全港學生遊行抗議......但好似係因為打風取消了...... :|
我仲記得當年學校英文科要睇英文書 剛好就是Animal Farm 一路睇一路覺得本書好正......完全可以將當時某些人物代入書中角色中.......好有感受........ :cry:

[quote:98a24aecfb="Hotcake"][quote:98a24aecfb="gp"][quote:98a24aecfb="Tomato"]個個當年都讀小學.................. :shock:[/quote]

tomato

咦.....我地大家應該差唔多大......我都記得有全港學生遊行抗議......但好似係因為打風取消了...... :|
我仲記得當年學校英文科要睇英文書 剛好就是Animal Farm 一路睇一路覺得本書好正......完全可以將當時某些人物代入書中角色中.......好有感受........ :cry:[/quote]

好似唔係打風 而係d學校驚到時場面混亂 控制唔到而取消o左 :em18:
G :em21: P