藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bikbark
打印 上一主題 下一主題

不如約埋一齊打波? [複製鏈接]

[quote:a0756cc62d="971019"]anyone play basket ball?[/quote]

我有興趣啊! :em12:
不如去對面美景果場打0羅

我只係識打羽毛球咋!  :|

足球 籃球 乒乓球 保齡球都arm我...
Rambler Crest Soccer Club

[quote:c03eb971af="hales"]
ps:有冇人鐘意打保齡?
pps:有冇新手網球人阿?[/quote]

我鍾意打保齡&半新手網球人...but not 打排球...hehe
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

我打保齡ok喎,如果打我一定到!!!

[quote:763120237b="diedsee"][quote:763120237b="hales"]
ps:有冇人鐘意打保齡?
pps:有冇新手網球人阿?[/quote]

我鍾意打保齡&半新手網球人...but not 打排球...hehe[/quote]
o個個提議打保齡o既人d球技嘛......
:em05:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

網球我都岩好多年冇打過喇都可以算新手掛
籃球羽毛球都好. 仲有冇人一齊玩?

[quote:81a73a677c="bunnud"]網球我都岩好多年冇打過喇都可以算新手掛
籃球羽毛球都好. 仲有冇人一齊玩?[/quote]
籃球都ok 不過只係射鎖匙圈咋...... ops:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

踢波 打羽毛球 籃球 保齡球都arm我.   記得預埋我地!!!

我好多都.琲惘N樣叻....... ops:
藍澄藍澄我愛你