藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 我是誰
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣執漏言討會 (五月二十九日) [複製鏈接]

其實個日期可以商量...不過日子愈遲,出席業主就會愈少(發展商的一般方法)

[quote:67c5dc9023="dick&queenie"]不過話時話,成日約埋D時間同地點....
都係烈日當空,中午時份,企響三座同五座中間等,曬到阿媽都唔認得。
不如"我是誰"...你留座樓同單位,我地上來找你好過。[/quote]
How about car park? Car park is still not full at this moment almost no car will enter.
Don\'t worry be happy!! ^_^

支持! 支持!
預 2 位 thx! 一齊去質詢 爭取業主一權益到底!!!
不過要儘快成立業主立案法團先得 否則又係西遊一輪。

To John & Esther thx.

對上一次攪簽名又話3時正係35座平臺但小弟3時1O分去到就找不到最後原來係管理處攪簽名其實在那裹都唔跟要因為我愛RC約定便日我一定到.

haha... thx benjeaaa. x1 or x 2?

因另一半要返工所以小弟一個到.

okok....

很欣賞(我是誰)出心出力為RC我地都係RC一份只有空一定要參與.

[quote:bb016acbf5="dracula"][quote:bb016acbf5="我是誰"]To Tomato
我都想... 但係..
1. 我哋晤係法定團體
2. 我唔覺得管理處會比我哋咁做e.g. 問管理處0係每座借個位或者放入信箱... 大家都知呢D會議多數會批評到發展商長實和黃同管理處..[/quote]

入信箱都好呀~ 理得管理處比唔比~ 我成日要清信箱 收收埋埋一大 ja 宣傳單 咁又點計... 搵六個業主一人派一座.... 我派一座  :wink:[/quote]

我諗貼通告就真係跨張d 不過放小字條入信箱應該可行的
有乜可以幫手記得話我知!!我可以派第5座

其實唔駛搵六個業主 因為我地只係得5座樓.....................