藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Winnie the Pooh
打印 上一主題 下一主題

喜歡藍澄灣D咩 [複製鏈接]

[quote:c879a2d44f="純仔PeggY"]我唔係藍澄灣業主 只係一個妹妹仔...
我都好鍾意藍澄灣GA 外牆靚 又o係青衣
我o係青衣住左10幾年 唔多唔少有歸屬感
交通好方便呀 近荃灣 葵芳 機場.
btw 你地坐乜車去青衣機鐵站

希望我爭氣d 幾年後可以同你地做鄰居.[/quote]
加油等你! :em11:
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

現在仲喜歡藍澄灣D咩呢????????
對不起諗唔到........ :em06:  :em06:  :em06:

[quote:6958065f8d="Winnie the Pooh"]現在仲喜歡藍澄灣D咩呢????????
對不起諗唔到........ :em06:  :em06:  :em06:[/quote]Why ????  :idea:
Be Happy  ops:

因為貨不對辨...........

依然係個句 - 近屋企 8)

我同老頂有時回想番當日係無買錯rc 因為當年可以用一百萬多d就買到6百幾尺樓. 而論交通網絡及環境 我覺rc會好過同期o既yoho及泓景. 雖然當日售樓書所講o既o野已經貨不對辦(其他屋苑又何嘗唔係呢) 升值能力唔及其他屋苑(但比我當日買時升左40%) 每日都有成班自由行同我係百佳爭買野(唔係佢o地邊有百佳同大家樂)……我仍然鍾意rc
G :em21: P

[quote:a36cd37932="Winnie the Pooh"]因為貨不對辨...........[/quote]
例如呢?
咁又有無一 D好既地方係之前吾知o既呢?

:HIT:
永遠愛著您 :em21: [/code]

我仍然咁鍾意rc.... ops:

我剛剛買 鍾意佢夠Grand...

我剛剛買 鍾意佢夠Grand...一落小巴睇似豪宅(半島豪廷feel) 唔似好多新樓似屋村 好似將軍激咁. 鍾意呢度自成一角 好似柏麗灣咁.  鍾意呢度入屋後個feel 一個五星級的家 用作填補club house 冇野玩既條件啦!! 同埋鍾意呢個group D朋友仔好有人情味!!
交通就...可能我未開始長住 好似度度都唔順路咁 有冇人可以介紹我去以下地方的最佳方法..

我屋企:大圍
女友家:藍田
我公司:炮台山
女友公司:上環
教會:樂富

如果交通都好呢度簡直就perfect!!! :em11:

期實同買樓果時差唔多.
買呢樹係因為地點同平.
冇改過.

只有兩樣野係買樓時expect唔到.
1)冇諗過會識到咁多鄰居重可以咁熟絡.
2)冇諗過佢樓價會跑輸大市(唔叫太好但一d都唔差).

有時都有d後悔如果買邊度邊度可以賺多d.
不過都係諗吓姐.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]