藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Strawberry
打印 上一主題 下一主題

窗簾 [複製鏈接]

全部都有送埋呀,仲有好多款揀tim。。另外仲送一幅紗!! :em11:

只係一幅係普通布,其他都係貴料。。所以我咪覺得抵囉!

我都係choose哂貴料唔好蝕底ma

我今日上咗深圳東門窗簾城買窗簾
大房羅馬簾
細房同廳捲簾
合共$650
質素唔錯
不過要度清楚窗size.

深圳有冇外國進口的布?

南園路話有,你可以去看看,但價錢真係好貴

http://www.singpao.com/20030909/feature/441664.html

好百年都有一間幾靚的窗簾舖,但係要兩日先車好,價錢亦好貴,但盛餘布料話可以免費任做cushion cover等布藝。
:em02:

[quote:e28be1c7a8="eric_818"]我今日上咗深圳東門窗簾城買窗簾
大房羅馬簾
細房同廳捲簾
合共$650
質素唔錯
不過要度清楚窗size.[/quote]

$650非常抵....合我要求........
我都想去深圳東門買但係唔知應該點量度
我都想要羅馬簾
可否予tips....
thx

我是T3 B座的KS

45B: 你好呀! 我地今晚都想上去揀窗簾呀~ 請問有無果3間賣窗簾的電話呀? 因為我地要成6-7點(晚上)才過去 想打個電話去問下...唔該晒!!   
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

sorry呀咁夜先睇到你的message我諗你都走左lu決定左未呀choose唔choose到?

[quote:efa8ab7643="45B"]sorry呀咁夜先睇到你的message我諗你都走左lu決定左未呀choose唔choose到?[/quote]

唔梗要! P女比左呂生個電話比我 但最後佢咁0岩有個客CALL佢 所以我地摸門釘... :cry: 不過希望搵日再上去睇下啦~ ^.^ 請問你裝窗簾後 覺得OK嗎?
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)