藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

8月9日既gathering [複製鏈接]

不如諗下polyu buffet. $98+10%如果人多可以叫坌伬荎諲驒髍瞱Pset咪,set埋projector 睇戲都得

[quote:b7842ea5d5="wychan"]不如諗下polyu buffet. $98+10%如果人多可以叫坌伬荎諲驒髍瞱Pset咪,set埋projector 睇戲都得[/quote]

都得喎!

[quote:6a578720bf="hales"]一係就青衣城 如果唔係青衣城既話我諗大家都要預左搭車出去第個地方了[/quote]

唔好離 rc 太遠好 d
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:83030060f0="dracula"][quote:83030060f0="hales"]一係就青衣城 如果唔係青衣城既話我諗大家都要預左搭車出去第個地方了[/quote]

唔好離 rc 太遠好 d[/quote]

其實...仲咩要去 RC 呢 ...

開會比考察重要
去得咁密都無咩新野睇

我都唔知幾時搞到要去rc睇完先食飯咖.........哈~~
我set個報名果時都會分開報既呢 如果人太少既話 就唔去rc咖喇.......

:?:  :?:  :?:  係喎~ 去睇咩呢??? 真係冇咩好睇喎~  :roll:

一言驚醒夢中人呀 saga~
見過鬼就唔怕黑啦~

trace返o的舊文睇睇邊個題意先.......哈~
實行搞問責制...

[quote:d39b07a5ed="dracula"]:?:  :?:  :?:  係喎~ 去睇咩呢??? 真係冇咩好睇喎~  :roll:

一言驚醒夢中人呀 saga~[/quote]

你同hales 真係 ....  :mrgreen:
我覺得搵個地方傾野先係最重要

食係方便d 唔使餓 未食過buffet 咩  :em05:

[quote:69e91ee235="dracula"]:?:  :?:  :?:  係喎~ 去睇咩呢??? 真係冇咩好睇喎~  :roll:

一言驚醒夢中人呀 saga~[/quote]
我諗有d新鄰居真係買左rc 咁耐都未睇過實景.... :

:em09:  :em09:  :em09:

....................................我又無話可說了....o...句號
見過鬼就唔怕黑啦~