藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: ANGELA
打印 上一主題 下一主題

~~~~~~~~~~~~~~~RAT~~~~~~~ [複製鏈接]

[quote:5dedc69175="dick&queenie"][quote:5dedc69175="Teresa&Fai"]佢地話有時上到去d"臭臭"都變到硬晒..............要用腳踢散"佢地"先可以拉線................[/quote]

oh~god.....太detail了
咁散左之後,有冇容解了變回大便,再"lim"住隻鞋,又或者當紅毛泥,
當建築材料,用來起樓呀......[/quote]

嘩.....好環保啫~~~~~ :shock:

又或者變成肥料...
如果有日你屋企條仙風系統生左棵蘋果樹出來 咁你知點解啦...

HELP~~~~~~~~~~~`
好得人驚呀....
搞到我們唔知開唔開 toilet 個假天花睇好.....

我都見過在我吔的200米泳池中橋走過仲好肥!
Everything will be OK tomorrow

呀god! 好驚呀 :em01: 好彩驗晒屋 不過尋日在浴室刪開假天花時我地發覺有粒黑色野跌左落黎唔知咩野 :?: 我以為係小強臭臭不過細佬話唔係可能係d膠粒或工業癈料 而家我驚係老鼠臭臭 點算好 :?: 請問第時入去住之前可唔可以用d什麼滅鼠藥做定準備趕走佢地先 :?: 我真係好驚 :em01:

[quote:ed49e2ef0a="ye"]我都見過在我吔的200米泳池中橋走過仲好肥![/quote]

今晚見到酒店裡面有一大一細既老鼠係度搵食........

唔係化 :em07:

[quote:d8398368ac="Simon&Michelle"][quote:d8398368ac="ye"]我都見過在我-麊?00米泳池中橋走過仲好肥![/quote]

今晚見到酒店裡面有一大一細既老鼠係度搵食........[/quote]

下 :em05: 可以可以同管理處講聲架 :x 真係好驚喎 :em01:

酒店當時開晒燈架
佢地都"大無私樣"係度shopping咁.........

大鑊! 我又係低層喎......收樓時都唔知點算好 有d驚 :em05:
G :em21: P