藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Solskjaer
打印 上一主題 下一主題

陽光到屋! [複製鏈接]

哈 我個衰朋友真係住係公屋...抵呇P些流浪狗一齊,每天小強愛呇h一些.... :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:a61a7eddc3="dracula"][quote:a61a7eddc3="dick&queenie"]頂.........................(不要怪我的勞氣)[/quote]

:  你真係好勞氣呢~~  :

我請你飲杯茶食個包啦~~  :[/quote]
廿四味侍候......

[quote:a51ff9ab74="dick&queenie"]頂,有時真係好勞氣,....
呇a唔底得"隉A呇a冇錢買樓,講真呇a找這些資料又點,幫到些什麼。
,又唔係出自好心,底呇a住死一世公屋,同些流浪狗一齊,每天小強愛呇h一些。
邊期都好啦,而家穢A大家都比人搵笨仔。so what
起馬我覺得,長和起樓卅幾年,又有邊期要攪到有人
上街示威呢,我真係冇聽過。
相反好唔好,唔係人講架,而係自己去感受,大家恩緣際會認識,只是上天的安排。
到那刻大家踏入藍澄灣的第一步,咱們四目交投,肝膽相照是何期興奮莫名呢。
咁大個人,來得安去也捨意,大家要為藍澄灣負責任的。
(不要怪我的勞氣)[/quote]
正 :!: 我撐你 :wink:

[quote:d7b92d8f95="Agnes&Henry"]
..........................即係你都有份forward啦...... :em05:  :em05:[/quote]

我無呀  :cry:

我保留追究你老屈既權利  :em05:

(just kidding XDDD)

[quote:fb18fa6b9c="dick&queenie"]頂,有時真係好勞氣,....
呇a唔底得"隉A呇a冇錢買樓,講真呇a找這些資料又點,幫到些什麼。
,又唔係出自好心,底呇a住死一世公屋,同些流浪狗一齊,每天小強愛呇h一些。
邊期都好啦,而家穢A大家都比人搵笨仔。so what
起馬我覺得,長和起樓卅幾年,又有邊期要攪到有人
上街示威呢,我真係冇聽過。
相反好唔好,唔係人講架,而係自己去感受,大家恩緣際會認識,只是上天的安排。
到那刻大家踏入藍澄灣的第一步,咱們四目交投,肝膽相照是何期興奮莫名呢。
咁大個人,來得安去也捨意,大家要為藍澄灣負責任的。
(不要怪我的勞氣)[/quote]

唔好咁勞氣 ~~
叫 queenie 呵返呵返 ~~  :wink:

唔駛咁激動我寧願多D人爆料俾我知好過盲中中乜都唔知.謠言止於智者是真是假就要靠自己分喇

我早一個月前都收到email 係咁話藍澄灣點唔好唔好 但我都冇埋到纙.
係呢 大家知唔知6座C庢會唔會有陽光照到架??
藍澄藍澄我愛你

[quote:7f7237a233="Crystal"]我早一個月前都收到email 係咁話藍澄灣點唔好唔好 但我都冇埋到纙.
係呢 大家知唔知6座C庢會唔會有陽光照到架??[/quote]

唔爭在 問下大家知唔知 6座B 又有冇得照呢?
(我都有睇過一週刊 我仲 keep 起妦K 咪睇下到時係咪咁正囉~ :?: )

應該有架 尤其是 tower 6

好野 ^_^
藍澄藍澄我愛你