藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 藍孩子
打印 上一主題 下一主題

唔收由自可一收就把鬼火 !____! [複製鏈接]

惡臭 會唔會係死老鼠?

如果未入伙 千萬不要買野入rc呀
因為d 工人好無手尾呀 可能有d野會lost 左的~~~~

大家好!! 琴晚我已帶左殺它死去大開殺介啦!! 今日一入到去就見到屍橫遍野!! 哈哈哈!! 仲有呀發現左廚櫃下面o個塊木好易甩出o黎呀!! 我仲見到入面好多好多垃圾!! 真係乜都有呀!! 煙頭!報紙等等!!! 各位鄰居們!! 請留意留意!!!!!!!!!!! 仲有呀!! 我仲未搵到悪臭源頭!! 我聽日就會去調查調查啦!!  8)  8)  8)

我仲發現個坐廁後面同地下連接個位係無唧到膠o嫁仲有條空隙! 唔知第二時洗廁所時會唔會流水到落樓下呢?? 定係呢個係下常現象??

最後一條問題呀!! 廁所個洗臉盆同雲石台之間左手邊係咪有個窿呀?? 係咪用來雲石台去水用o嫁?? 有冇人可以答我呀?? 唔該你地!!!!  :em21:  :em21:

嘩! 你地講得咁恐怖...我仲未收樓呀...咁自己驗咪好危險 分分鐘會check漏好多野. 咁我係咪應該搵呀詹sir幫手呢? 但藍澄友話佢有o的媽夫woh......或有冇其他好介紹呀?

[quote:865db39e57="藍孩子"]大家好!! 琴晚我已帶左殺它死去大開殺介啦!! 今日一入到去就見到屍橫遍野!! 哈哈哈!! 仲有呀發現左廚櫃下面o個塊木好易甩出o黎呀!! 我仲見到入面好多好多垃圾!! 真係乜都有呀!! 煙頭!報紙等等!!! 各位鄰居們!! 請留意留意!!!!!!!!!!! 仲有呀!! 我仲未搵到悪臭源頭!! 我聽日就會去調查調查啦!!  8)  8)  8)

我仲發現個坐廁後面同地下連接個位係無唧到膠o嫁仲有條空隙! 唔知第二時洗廁所時會唔會流水到落樓下呢?? 定係呢個係下常現象??

最後一條問題呀!! 廁所個洗臉盆同雲石台之間左手邊係咪有個窿呀?? 係咪用來雲石台去水用o嫁?? 有冇人可以答我呀?? 唔該你地!!!!  :em21:  :em21:[/quote]

Suppose 果個是去水位,但係我試過入水後,d水係下邊個木櫃漏出來,所以應該是defect。已經叫和黃0既人check過,回覆竟然係:係咁0架啦﹗無得整﹗建議你封0左窿。

所以我將會叫裝修師傅封0左佢。

我今日下午去o左收樓   入到去都...  :roll:
發現水喉塞壞0左 :em13:  房側墻身L位不直 :?: (今日冇帶相機影唔到)
所有窗口玻璃花 :em13:  地磚花 :em13:  
其它仲未細看呀... :em13:

我今日下午去o左收樓   入到去都...  :roll:
發現水喉塞壞0左 :em13:  房側墻身L位不直 :?: (今日冇帶相機影唔到)
所有窗口玻璃花 :em13:  地磚花 :em13:  
其它仲未細看呀... :em13:

廁所個洗臉盆同雲石台之間左手邊係咪有個窿呀??

我左右都有!!!
Everything will be OK tomorrow

d 窗真係好烏糟 :|

[quote:09216f2105="藍孩子"]大家好!! 琴晚我已帶左殺它死去大開殺介啦!! 今日一入到去就見到屍橫遍野!! 哈哈哈!! 仲有呀發現左廚櫃下面o個塊木好易甩出o黎呀!! 我仲見到入面好多好多垃圾!! 真係乜都有呀!! 煙頭!報紙等等!!! 各位鄰居們!! 請留意留意!!!!!!!!!!! 仲有呀!! 我仲未搵到悪臭源頭!! 我聽日就會去調查調查啦!!  8)  8)  8)

最後一條問題呀!! 廁所個洗臉盆同雲石台之間左手邊係咪有個窿呀?? 係咪用來雲石台去水用o嫁?? 有冇人可以答我呀?? 唔該你地!!!!  :em21:  :em21:[/quote]

藍孩子 特別要小心Check D蜫蟲之類的野. 我有個朋友 全房家私都換了 只剩下門框無換 估到估唔到入面有白蟻 ... 宜家差不多全屋的家俬都唔要得 ... ( 無冇大約二十蚊 ... )
大眼