藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Royhk
打印 上一主題 下一主題

好慢又成日error [複製鏈接]

[quote:70ac8c6562="atrick & Cherry"]有邊個唔愛RC ar 其實hales佢地真系付出咗好多啦 須然唔系好熟 但我亦好感
激佢 因為尼d系無私嘅付出.
我諗系時候我地都要做番d嘢 嘅然尼個網系我地藍澄灣嘅 所以我提議大家不防攞少少錢出黎up grade佢 以我地而家嘅會員基礎下計 如果有5成人參加 我諗每戶100蚊都應該差唔多喇 亦可能有d人會比較自私 唔想比出黎 只想分享 但我覺得最緊要系自己ok 唔好諗人地點諗 請問有冇人支持尼? 如果有 請給我回復 我會聯絡d管理大佬開始做嘢啦... :!:[/quote]

我支持!

支持~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

打從心底真係好多謝hales一直不求回報的付出 令我o既佩服又感動 :em06:

$$ 請預埋我

[quote:fed6a6589e="matthewlee"][quote:fed6a6589e="atrick & Cherry"]有邊個唔愛RC ar 其實hales佢地真系付出咗好多啦 須然唔系好熟 但我亦好感
我諗系時候我地都要做番d嘢 嘅然尼個網系我地藍澄灣嘅 所以我提議大家不防攞少少錢出黎up grade佢 以我地而家嘅會員基礎下計 如果有5成人參加 我諗每戶100蚊都應該差唔多喇 亦可能有d人會比較自私 唔想比出黎 只想分享 但我覺得最緊要系自己ok 唔好諗人地點諗 請問有冇人支持尼? 如果有 請給我回復 我會聯絡d管理大佬開始做嘢啦... :!:[/quote]

我支持![/quote]

曾經研究過呢個問題,夾錢的話就唔係咁好,話晒如果出了$的話或多或小hales會對大家附上更多責任及左右到某些決策或發展(如廣告控制)。這對他或其他人會背上更重擔子。但是如果以donation的形式捐出的話就簡單多了。唔知大家點睇???
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

我都支持~~~

支持!!!

唔洗講咁多大家隔離鄰舍 $100 小意思啦預埋我份. :em11:

[quote:baffd548c1="wychan"][quote:baffd548c1="matthewlee"][quote:baffd548c1="atrick & Cherry"]有邊個唔愛RC ar 其實hales佢地真系付出咗好多啦 須然唔系好熟 但我亦好感

我支持![/quote]

曾經研究過呢個問題,夾錢的話就唔係咁好,話晒如果出了$的話或多或小hales會對大家附上更多責任及左右到某些決策或發展(如廣告控制)。這對他或其他人會背上更重擔子。但是如果以donation的形式捐出的話就簡單多了。唔知大家點睇???[/quote]贊成! 我非常支持donation形式!!! 鍾意就夾 唔鍾意既亦唔勉强 簡單又快趣!!!!!!!!!!!! Good!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

有話直說
近來我們的討論區很不穩定,我們都知道Hales很忙很辛苦,其實不穏定的情況並非今時今日出現。在個多月前的時候,我亦因為本討論區的不穩定而向Hales提供了一個免費的解決方法,就是可以將本討論區放在我朋友公司的server,我甚至已經將朋友的聯絡電話直接send email俾Hales。可是,不知為何,Hales並沒有聯絡我的朋友,而我們的討論區當然仍然繼續不穩定。當今天進入討論區知道有關夾錢問題的時候,我希望大家考慮先嘗試使用這個server去解決我們的問題,為何有免費的解決方法不用呢?(就我所知另一位網友在另一個site亦都考慮provide free hosting給呢個site.)

大家唔好得巴口 諗清諗楚先.

wychan. 咁次就講得好... 不過可能重有d問題...