藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: cliff
打印 上一主題 下一主題

有線電視 - 樓盤傳真 (藍澄編) [複製鏈接]

講到好差咁....

睇完有線 有少少失望添.   

[quote:a7a043ffbf="Simon&Michelle"]講到好差咁....[/quote]
nei 個節目一直對RC 的報導都係比較負面,在當初開售時,都是說RC nei 樣唔好果樣又唔好架啦。
明天會更好

各位有冇睇埋設計廊果一part ,我個人應為個設計好古怪。
明天會更好

[quote:be54390b40="LO LO"]各位有冇睇埋設計廊果一part ,我個人應為個設計好古怪。[/quote]

我都覺得好怪
成個衣櫃擺左出黎
電視又遮住個窗阻住的景....你話有無高層客會buy呢個design...... :em16:

[quote:c0a7e326a6="Simon&Michelle"][quote:c0a7e326a6="LO LO"]各位有冇睇埋設計廊果一part ,我個人應為個設計好古怪。[/quote]

我都覺得好怪
成個衣櫃擺左出黎
電視又遮住個窗阻住的景....你話有無高層客會buy呢個design...... :em16:[/quote]
高層一定唔會,低層都可能有小小人buy 啩。
明天會更好

我就唔Buy佢(設計師)啦!都好唔實用一個字......

設計師 need to have design different than the developer's book...
So must have "Special" design :shock:

其實個節目點解好似咁負面,完全都唔題下優點。係咪個節目風格一向都係咁?定係有線同和記唔係咁好關係?

[quote:035e0cb952="machine"]睇完有線 有少少失望添.   [/quote]其實呢個節目並非同藍澄灣賣廣告 只係講左少少負面事實出黎 而冇講到一d正面既事實 只係extract左某d負面野比人睇 等大家留意下 大家唔需太介懷!  
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~