藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kitty Raymond
打印 上一主題 下一主題

點樣可以住得舒服D ? [複製鏈接]

:em02: 我5座G 0架!0禁0岩又鍾意snoopy! [/quote]
我5F 我勁鍾意呀

[quote:f8837ea33e="dick&queenie"]另外我都想問問...kitty 你地買左咩單位
有咩單位係好暗架[/quote]

1H.
有咩單位係好暗...我唸要問阿ken先得 :roll:

[quote:3de693eb86="kitty&Raymond"]
1H.
有咩單位係好暗...我唸要問阿ken先得 :roll:[/quote]

問妘ㄔ憧盛o ...
坉曮Y長時間係o個度既任何單位  :

如果你o地間屋裝修到好似映灣園的示範單位,就唔好請我上去坐喇,因為原先我都幾鍾意Hello Kitty,但睇完示範單位後有想嘔的感覺 :em07: ,我一定唔會用同一樣東西佈置整間屋,大多會好膩!

不如影低維港日景夜景 整落窗帘度 嘩幾毫呀 :em12:
好過對住酒店pat pat  

[quote:64d5477ad3="Sharan"]如果你o地間屋裝修到好似映灣園的示範單位,就唔好請我上去坐喇,因為原先我都幾鍾意Hello Kitty,但睇完示範單位後有想嘔的感覺 :em07: ,我一定唔會用同一樣東西佈置整間屋,大多會好膩![/quote]

呇a自己整 唔會整到咁誇

[quote:c0d020eea4="saga"][quote:c0d020eea4="Sharan"]如果你o地間屋裝修到好似映灣園的示範單位,就唔好請我上去坐喇,因為原先我都幾鍾意Hello Kitty,但睇完示範單位後有想嘔的感覺 :em07: ,我一定唔會用同一樣東西佈置整間屋,大多會好膩![/quote]

呇a自己整 唔會整到咁誇[/quote]
咁梗係啦

Re: 點樣可以住得舒服D ?

[quote:fefa33258c="kitty&Raymond"]雖然買藍澄灣個時已經知道會對酒店 完全無景可言.  但唸到將來住入去ga感覺 真係有D擔心.  我唸屋內D布置會多D鏡飾 花草植物 淺色ga傢俬 令到室內光D fresh D.[/quote]

嗯....保持一個樂觀既心態 除去打算以小價得到高級單位的框框...
自然就會住得舒服~ :em11:

Re: 點樣可以住得舒服D ?

[quote:c7c285616b="hales"][quote:c7c285616b="kitty&Raymond"]雖然買藍澄灣個時已經知道會對酒店 完全無景可言.  但唸到將來住入去ga感覺 真係有D擔心.  我唸屋內D布置會多D鏡飾 花草植物 淺色ga傢俬 令到室內光D fresh D.[/quote]

嗯....保持一個樂觀既心態 除去打算以小價得到高級單位的框框...
自然就會住得舒服~ :em11:[/quote]

高級單位....
希望ck有良心啦.... :|
其實樓書上有好多唔清楚嘅地方...
如無註明家電brand&model等等... :x

自我催眠
我係隱形人  :em19: