藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FanStar
打印 上一主題 下一主題

給大家的第三份新年禮物 [複製鏈接]

thank you!

thanks ! :

[quote:745cd14f60="FanStar"]
原因係當時正值D師傅下班時間 好多人出出入入 而我又人生路不熟 一方面又驚有保安巡樓 一方面又要影相 所以無實際記低每張相位置 我淨係記得我當時上上落落大概十層樓 而全部都係由第五座影的 所以我咪話「應該係」囉  :wink:  因此未能提供確切層數 請各位見諒  :em14:[/quote]

咁...你有冇帶安全帽.....
細細聲講....佢地幾時冇人....我都諗住星期六黃昏....偷偷地入去影番百零張相
返來比大家睇睇....
大家有咩位置想知....早響
永遠愛著您 :em21: [/code]

Dick! please take fm 2 B or C ...Many thanks!!
:detective :detective :detective

Dick
如果可以~~我想要 5 座中層既景 不過我驚你要走十幾層會好辛苦又好易比人發現 anyway 小心為上 盡量啦! thanks in advance. (不過你係咪向度吹水咋 :em05: )
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:a55e306803="H&H"]Dick
如果可以~~我想要 5 座中層既景 不過我驚你要走十幾層會好辛苦又好易比人發現 anyway 小心為上 盡量啦! thanks in advance. (不過你係咪向度吹水咋 :em05: )[/quote]
果然係識o左一段日子呀
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

Thanks FanStar i also want to know the noise on our building. Can you measure the db for us? according to your experiment is it acceptable?

[quote:6e702169b6="bikbark"][quote:6e702169b6="H&H"]Dick
如果可以~~我想要 5 座中層既景 不過我驚你要走十幾層會好辛苦又好易比人發現 anyway 小心為上 盡量啦! thanks in advance. (不過你係咪向度吹水咋 :em05: )[/quote]
果然係識o左一段日子呀[/quote]

bikbark... 同意 同意....

年初三.... 赤口..... 如果你入到去可能俾"實蕉"鬧鑊金的 :em06:  :em06:  :em06:

不過如果你真係咁好彩入到去又冇人發覺,兄弟拍硬檔到3座c睇下啦... 同埋影d廚房同廁所的沙龍.... 最好有d從窗外向酒店望,同埋大堂同走廊等公共設施... 謂 你有冇dv呀... 最多找人 (實蕉哥哥?!) 幫你打灯.... :em11:  :em11:

大家對我充滿期望.....好...男兒當自強....。我不會令大家失望,
但最大問題係....Fanstar,你可唔可以陪我呀?
話哂你16同18號兩日都去過,有兩次經驗,有你照住,.....
大家都會放心丫,係唔係咁話......先。
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:48681176eb="我是誰"]Thanks FanStar i also want to know the noise on our building. Can you measure the db for us? according to your experiment is it acceptable?[/quote]

照上次現場請形講(可能碼頭未全面運作) 我完全唔覺有噪音問題囉。