藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

來來來~~~BB蕉同樂日出爐了~~ [複製鏈接]

之   前   二   次   聚   都 會   無   去  到﹐﹐
BBQ 好  呀﹗     

2位﹐呀  唔 該    !!     

Re: 來來來~~~BB蕉同樂日出爐了~~

於集合時間準時到達者:
1. hales
2. bikbark
3. bunnud
4. moon
5. Mr. & Mrs. Firefire (2)
6. wychan (2)
7. 27a & 12d (2)
8. B&MAN (2)

於BBQ開始後 晚一點才到達者:
1. Sharan
2. 貓貓仔 & 貓貓女 (2)
3.
4.
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

真係好吸引!!!!!  等我check 下d schedule 先..........希望今次可以叫埋maggie去先........   
2座A - original \"M&J\"

我要下星期四先至可以覆到你地呀 等我
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

o個日係好日我都有兩單飲呀 :em05: 仲有d人情 :em08:
又唔可以同大家見面 :em06:
不過點解name list冇我地個名o既 8)

我要溫書呀 :em01:  :em01:  :em01:
G :em21: P

我等咗哩日好耐啦,終於到啦!! :em04:

預我2位哎,唔該,但係個日可能要早走!! :em06:

Re: 來來來~~~BB蕉同樂日出爐了~~

於集合時間準時到達者:
1. hales
2. bikbark
3. bunnud
4. moon
5. Mr. & Mrs. Firefire (2)
6. wychan (2)
7. 27a & 12d (2)
8. B&MAN (2)
9. Emily (2)

於BBQ開始後 晚一點才到達者:
1. Sharan
2. 貓貓仔 & 貓貓女 (2)
3.
4.
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:3981428756="Wing&Eva"]o個日係好日我都有兩單飲呀 :em05: 仲有d人情 :em08:
又唔可以同大家見面 :em06:
不過點解name list冇我地個名o既 8)[/quote]

因為你無話我知你住邊座咩座向  

[quote:0aa74118af="gp"]我要溫書呀 :em01:  :em01:  :em01:[/quote]

Me too :em01:
:zdevil: :zdevil: :zdevil: