藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Patrick
打印 上一主題 下一主題

藍澄靚景 [複製鏈接]

[quote:3f4a9e2769="wong"]Patrick

你是BC單位打通嗎?[/quote]

我都想 :em07: 邊有咁多錢 :em05:
:em19: 人生得意須盡歡 莫使金樽空對月 天生我才必有用 千金散盡還復來

[quote:e8c4228f66="hales"]講真 就算馬頭近 如果你住好近維港既話 更加受到光線影響[/quote]

同意我有朋友住擎天真係無敵海景但係信德 d 直昇機好似係隔離飛咁
:em19: 人生得意須盡歡 莫使金樽空對月 天生我才必有用 千金散盡還復來

[quote:30ad0c5b8f="atrick"][quote:30ad0c5b8f="Ah Ho"]Patrick.....個單位係咪你自己o個個黎架好正呀..... :em07:  :em07:[/quote]

唔係呀我係樓上 :em17:[/quote]
Patrick....你仲要係樓上...下年放煙花...你一定走唔甩.......... :mrgreen:

好即管放馬過黎 :wink:

喵~
咁... 每年o既新年一於約定你兼(手豆)埋行是.....嘻嘻...肥仔o勒....
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

[quote:ea8911c4de="atrick"]碼頭的強光並沒有傳說中強 :em13:[/quote]

同埋訓覺都拉簾架啦  

[quote:5648ca20ef="atrick"]好即管放馬過黎 :wink:[/quote]

我地拉馬上來可能百幾二百人架喎 ~
到時要排除睇  :em09:
講笑o者 ~

到時都影下相post 上來俾我地睇下d景有幾靚  :em04:

可能吸引到唔少買家 :em12:

我想問真係放煙花當日係單位內影定key 上去..............點解你個agent 可以入到去?????? (因為我都好想去睇下實景)..............不過真係好正好又鬼靚.........

[quote:2d0485f7a3="saga"][quote:2d0485f7a3="atrick"]好即管放馬過黎 :wink:[/quote]

我地拉馬上來可能百幾二百人架喎 ~
到時要排除睇  :em09:
講笑o者 ~

到時都影下相post 上來俾我地睇下d景有幾靚  :em04:[/quote]

到時上你屋企食火鍋BBQ唱k打機和打麻雀等等整到七國咁亂問你怕未 :em17:  :em17: (講笑).... :mrgreen: