藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: unicorn
打印 上一主題 下一主題

給夾平夾賤賣rc的人的信 [複製鏈接]

每個屋苑都會有好有唔好, 以咁既價, RC確實係幾好啦, 間格實用, 交通都方便丫。
以盈翠為例, 我覺得RC既間格好過佢, 而且, 話就話佢樓下已經係地鐵, 但係由屋企行去地鐵都要行好遠下。

請到養狗仔呢個問題, 我覺得鐘意狗同唔鐘意狗既人, 呢世都講唔埋架啦, 大家都唔會明大家既諗法, 因為確實有好多人怕狗、爭狗, 覺得佢地有D味, 但鐘意既人, 好多都會覺得佢地就係屋企人, 有邊個會為左間屋, 忍心放棄唔要個屋企人丫。

我冇養狗, 但我呢層都有人養, 佢地耐唔耐都會吠幾聲, 呢D係狗仔既天性, 狗主亦好自律, 地方都乾淨, 所以, 我覺得可以接受。

可能係我好彩, 我住幾年都未喺RC遇過衰既狗主, 有人喺架LIFT度, 而佢地拖住大狗既, 都會唔入LIFT等下一架, 諗深一層, 香港咁多人, 大家都可以住埋一層樓, 總算有緣喎, 大家朝見口晚見面, 只要大家合作一下, 咪大家開心囉。

真係超級跑輸大市   最新呎價 hk$3138

http://hk.apple.nextmedia.com/te ... amp;art_id=14150962

睇你係咩單位啦,要貴,RC$4000呎都有!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

3138係最低?上中原美聯睇都見唔到有噤低。

还有其它的吗?超级吸收  超级吸收