藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 濠仔
打印 上一主題 下一主題

新屋裝修中....+ 完成相 @ #99 [複製鏈接]

我羨慕你d鏡就真啦....
uk 窗簾....勁,應該好貴,我個時有出去睇過。
等我有時間影俾你睇啦,我架相機仲係舊屋,因為傢俬未完全安排好晒,個防潮箱大等整好先搬過來。

我羨慕你d鏡就真啦....
uk 窗簾....勁,應該好貴,我個時有出去睇過。
等我有時間影俾你睇啦,我架相機仲係舊屋,因為傢俬未完全安排好晒,個防潮箱大等整好先搬過來。 ...
sjacky 發表於 2009-9-11 14:18

玩相機都係一個無底深潭.......我而家仲想入多支70-200is
出去同d fd影野都係唔夠用.....諗起就想死

e!!!你都未搬過黎ga?仲裝修緊???
我都仲裝修緊...埋尾中....d家c 下星期就安裝好哂....25號黎埋d 床肉呀茶几呀同張sofa就攪掂哂囉

講起防潮箱我都要買過啦....
睇中左個收藏家40L ...應該都夠我用^^

玩相機都係一個無底深潭.......我而家仲想入多支70-200is
出去同d fd影野都係唔夠用.....諗起就想死

e!!!你都未搬過黎ga?仲裝修緊???
我都仲裝修緊...埋尾中....d家c 下星期就安裝好哂....25號黎埋d 床肉呀茶 ...
濠仔 發表於 2009-9-11 20:15

我入左來的了,我只係家俬有D野吾啱要改,講起防潮箱好在我一買買左個60L而家仲夠用,不過要買吾駛買收藏家,貴得來吾係好值只係賣牌子,玩惠通啦,60L都係800 深水步螢記,呢個牌子都係同收X家一樣,佢係大陸幫收X家做的廠另外自己做的,個心係一樣架,只有個計吾係用個個名牌,用左電子,但我覺得仲好,方便睇,SOFA我D 朋友都係用佢,買完我地都有另外用錶CHECK 都好準,冇乜必要買收X家....貴

我入左來的了,我只係家俬有D野吾啱要改,講起防潮箱好在我一買買左個60L而家仲夠用,不過要買吾駛買收藏家,貴得來吾係好值只係賣牌子,玩惠通啦,60L都係800 深水步螢記,呢個牌子都係同收X家一樣,佢係大陸幫收X ...
sjacky 發表於 2009-9-12 08:21

明白明白^^
不過螢記d野真係平過出面好多好多!!!
不過我上網睇過有條友用惠通用用下著火.....
攪到我又有d驚wo.......

不過我都會出去睇下個分別先....唔該你呀^^

我n人..d300 , 6支鏡 . 兩個防潮膠箱...吾使插電用防潮卡.....
1>10-24 龍仔
2>17-50 f2.8 龍仔
3>50-150 f2.8 sigma
4>70-300 nikkor
5>18-105 nikkor
6>50 f1.8
一箭定江山

我n人..d300 , 6支鏡 . 兩個防潮膠箱...吾使插電用防潮卡.....
1>10-24 龍仔
2>17-50 f2.8 龍仔
3>50-150 f2.8 sigma
4>70-300 nikkor
5>18-105 nikkor
6>50 f1.8
肥度 發表於 2009-9-14 18:53

防潮卡???點既樣ga???係邊度買ga...極度8掛中

好野....遲d可以約出黎影下相啦!!!

防潮卡...係呢...實惠買...98 一塊..用耐左...插10個鐘電..之後又可以用返...
一箭定江山

防潮卡...係呢...實惠買...98 一塊..用耐左...插10個鐘電..之後又可以用返...
肥度 發表於 2009-9-15 22:50

聽日去睇下先

用黎放係相機袋一流呀^^

下次去影相可以叫埋我,我都好有興趣。

下次去影相可以叫埋我,我都好有興趣。
Jeffrey Shirley 發表於 2009-9-16 00:55

好呀....我記得你好似用緊1d3s