藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: POON
打印 上一主題 下一主題

係公司好鬼悶 ! [複製鏈接]

嫁嗱咁伯爵咪冇行.
重有冇第二個表妹呀......

[quote:b9cbfd7aee="dracula"][quote:b9cbfd7aee="OON"]dracula ; 你真係晤賣你層樓 ?
我表妹買深井..嫁喇 ![/quote]

:em06: 咁咪即係要我離開 RC... :em01:[/quote]

叫你買六座果邊旺桃花.....

dracula ; 晤使喎! 你租billy個度比得o羅 !  :mrgreen:  :mrgreen:
信便叫佢介紹女仔比你識未得o羅... :em17:

[quote:aead833607="OON"]dracula ; 晤使喎! 你租billy個度比得o羅 !  :mrgreen:  :mrgreen:
信便叫佢介紹女仔比你識未得o羅... :em17:[/quote]

唔租得比佢.
佢會吸我D血o架........... :em07:
重有我唔識女僵屍介紹唔到比佢識.

只是講笑 !  8)

我都係講笑.... :mrgreen:

晤知大家現在忙緊什麼 ?
我悶到想死了 !  :em08:  :em08:

[quote:68effbcad7="OON"]晤知大家現在忙緊什麼 ?
我悶到想死了 !  :em08:  :em08:[/quote]

我同你一樣.
你公司幾時搬上大陸啊...

都搬得七七八八了 ; 有三個同事下個月要上大陸實習了 !
我就被人放棄左 坐埋一角 !
JANICE :em11:

[quote:7cefdcaec5="OON"]都搬得七七八八了 ; 有三個同事下個月要上大陸實習了 !
我就被人放棄左 坐埋一角 ![/quote]

情況一樣被人放棄左.
咁係咪下個月開始唔使返工呀.