藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

影婚紗相 [複製鏈接]

[quote:54bd644f3a="維也納"][quote:54bd644f3a="Kiliyan"][quote:54bd644f3a="維也納"]快啦快啦............[/quote]

喂~ 有無新進展呢? 嘻~~~    [/quote]

過埋今個星期或者有 hehe[/quote]

呵呵呵呵~~~~ 有無新消息呀? 我今日仲firm埋MUA添呀!好開心...今日試完妝..都OK既!(只係我天生肥..無計! :poor: )
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

星期六終於在香港都影完婚紗相了...

相比之下 我覺得在台灣影好好多.

星期六 有成10幾20對新人同我地一齊影. 好迫. 一個化粧司serve 兩pair 人. 樣樣都要等.... set 頭等得耐 佢個set 個頭又耐... 總之整到我地好累.. Burns 在另一個房都訓左幾覺.

在台灣影舒服得多. 影完都唔會周身骨痛. 但在香港影完... 真係成個散晒.
===

[quote:730749d32e="Jess&Burns"]星期六終於在香港都影完婚紗相了... [/quote]
when will u get the photos?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

未知架. 今星期六去選相. (本應可以今日. 但佢6:30pm 收工, 我地都趕唔到.)
===

[quote:404cf80f02="Jess&Burns"]未知架. 今星期六去選相. (本應可以今日. 但佢6:30pm 收工, 我地都趕唔到.)[/quote]
really asap wor......
how many photos your package include?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:00ad6120f1="Jess&Burns"]星期六終於在香港都影完婚紗相了...

星期六 有成10幾20對新人同我地一齊影. 好迫. 一個化粧司serve 兩pair 人. 樣樣都要等.... set 頭等得耐 佢個set 個頭又耐... 總之整到我地好累.. Burns 在另一個房都訓左幾覺.

在台灣影舒服得多. 影完都唔會周身骨痛. 但在香港影完... 真係成個散晒.[/quote]

會唔會平日去好d呢.... :?:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:c27dfcfb38="bikbark"][quote:c27dfcfb38="Jess&Burns"]未知架. 今星期六去選相. (本應可以今日. 但佢6:30pm 收工, 我地都趕唔到.)[/quote]
really asap wor......
how many photos your package include?[/quote]

25pcs
===

[quote:05fb7021a3="Kiliyan"][quote:05fb7021a3="維也納"][quote:05fb7021a3="Kiliyan"][quote:05fb7021a3="維也納"]快啦快啦............[/quote]

喂~ 有無新進展呢? 嘻~~~    [/quote]

過埋今個星期或者有 hehe[/quote]

呵呵呵呵~~~~ 有無新消息呀? 我今日仲firm埋MUA添呀!好開心...今日試完妝..都OK既!(只係我天生肥..無計! :poor: )[/quote]

進度 : 0
have to wait my uncle's advice (he know how to count 幾時係吉日幾時係吉時) 心目中想擺馬會 而今次馬會又無參展... 所以........

[quote:7cb02b8a19="Billy"][quote:7cb02b8a19="Jess&Burns"]星期六終於在香港都影完婚紗相了...

在台灣影舒服得多. 影完都唔會周身骨痛. 但在香港影完... 真係成個散晒.[/quote]

會唔會平日去好d呢.... :?:[/quote]

我地都有咁問. 但佢話無咩分別....我都覺得.
( 你睇下幾多人去緍紗展就知啦. 好似行花市咁既. )
===

我0向現xxx影0個陣 同一時間只會有兩pair人化妝 影相0個陣只係得一pair影 好輕鬆0架....

後尾再去新xx影 一個化妝間有5、6pair人 個個化完著晒婚紗坐0向到等影相 尷尬到死.....仲要個個set個頭都係同一款 :em05: ......跟住影相 同一個景又係兩三pair排隊等影相 比人望住 仲要擺d好螺膽ge post....好嚇人....