藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

影婚紗相 [複製鏈接]

[quote:1b1b05f747="Jess&Burns"]婚紗公司send 了一些相片給我.[/quote]

真係幾靚呀! :em04:
令我心旭旭想去影
不過 我已join香港攝影公司
只係想下咋! :face13:

[quote:78413ab393="Sure Win"][quote:78413ab393="Jess&Burns"]婚紗公司send 了一些相片給我.[/quote]

令我心旭旭想去影
只係想下咋! :face13:[/quote]

多謝.
不過我就唔係好睇得慣個濃粧樣.
===

[quote:5c2da2598a="Jess&Burns"][quote:5c2da2598a="Sure Win"][quote:5c2da2598a="Jess&Burns"]婚紗公司send 了一些相片給我.[/quote]

令我心旭旭想去影
只係想下咋! :face13:[/quote]

多謝.
不過我就唔係好睇得慣個濃粧樣.[/quote]

睇相完全唔覺.
間公司叫咩名呀 服務態度怎樣?
值得介紹嗎?

[quote:6bba7cd0b1="Sure Win"]

睇相完全唔覺.
間公司叫咩名呀 服務態度怎樣?
值得介紹嗎?[/quote]

之前有講過架.

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=4776&postdays=0&postorder=asc&start=75

服務都算是付合到我地既要求啦..
我就好鐘意個攝影司. 好攪笑. 而佢亦係該公司的首席攝影司.
化粧師都好好人. 而佢亦係該公司的首席化粧師( 有跟班架 )

不過.舖頭就無想像中咁大間.而且比較舊.試衫時無咁舒服.

我在蒙羅麗莎那裡試過衫.那裡舒服很多.成間舖都有地毯.感覺好唔同.
===

[quote:9346e9dc3b="Jess&Burns"]服務都算是付合到我地既要求啦..
我就好鐘意個攝影司. 好攪笑. 而佢亦係該公司的首席攝影司.
化粧師都好好人. 而佢亦係該公司的首席化粧師( 有跟班架 )

不過.舖頭就無想像中咁大間.而且比較舊.試衫時無咁舒服.

我在蒙羅麗莎那裡試過衫.那裡舒服很多.成間舖都有地毯.感覺好唔同.[/quote]

有冇想過係香港影多輯相呢? :em12:

明天會去影..
===

去邊間影呀?
影完會同我地分享?  

[quote:9782505c94="Sure Win"]去邊間影呀?
影完會同我地分享?  [/quote]

你估下?   :

tips: 睇下前文

會. 到時可以睇呀... 不過我不打算選太多相了.
因為在台灣都影了很多.
===

[quote:596de43783="Jess&Burns"]婚紗公司send 了一些相片給我.
有人有興趣看的話 可以pm 給我喎.[/quote]

我都想要  :dead:  會晤會太遲 ?  :face13:
JANICE :em11:

[quote:ec62e66fa6="Kiliyan"][quote:ec62e66fa6="維也納"]快啦快啦............[/quote]

喂~ 有無新進展呢? 嘻~~~    [/quote]

過埋今個星期或者有 hehe