藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: sunday
打印 上一主題 下一主題

新婚與結婚照 [複製鏈接]

我結左兩年零7個月.....點解時間過得咁快??
我都想影多次0架 尤其係見到自己身型越來越向橫發展...好想扮得靚靚咁影多次...
不過我都影過兩間....影相過程又麻煩 所以隻佬一定唔去...
其實結婚之前0個輯相影唔影都無所謂 或者隨時都影得啦
但係結婚擺酒0個日就真係要影多d (勁影!!!) 因為一生人得一次......

[quote:b1f156afb0="Tomato"]我結左兩年零7個月.....點解時間過得咁快??
我都想影多次0架 尤其係見到自己身型越來越向橫發展...好想扮得靚靚咁影多次...
不過我都影過兩間....影相過程又麻煩 所以隻佬一定唔去...
其實結婚之前0個輯相影唔影都無所謂 或者隨時都影得啦
但係結婚擺酒0個日就真係要影多d (勁影!!!) 因為一生人得一次...... [/quote]

同意!試問一生人有幾何可以有咁多咖哩啡,俾埋錢做佈景版,主角是你自己! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

哈哈 草人講得好搞笑,又係喎,比埋錢你做佈景板

我結左婚7個月,又係老夫老妻感覺,因為拍左8年幾拖...

我影左3輯婚紗相,結婚個日就得17筒(註冊+擺酒23圍)>.<

[quote:727a47b2d0="chicken"]結婚個日就得17筒(註冊+擺酒23圍)>.<[/quote]

好似我都係咁上下咋...(因為下午有d意外)
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

我地今年9月2日先結婚咋影左一次相但好想再影一次

[quote:0acbeaea63="chicken"]哈哈 草人講得好搞笑,又係喎,比埋錢你做佈景板

我結左婚7個月,又係老夫老妻感覺,因為拍左8年幾拖...

我影左3輯婚紗相,結婚個日就得17筒(註冊+擺酒23圍)>.<[/quote]

[quote:0acbeaea63="m&e"]我地今年9月2日先結婚咋影左一次相但好想再影一次 [/quote]

噢!原來chicken同埋m&e你地都係啱啱新婚呀,恭喜哂喎! :em19:  :em19:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

m&e

新婚快樂呀!就快結婚一週月la wow,好好enjoy蜜月期喔。 :em04:

heartfelt congrats! :face13:

m&e 恭喜哂!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:593dc094f5="m&e"]我地今年9月2日先結婚咋影左一次相但好想再影一次 [/quote]

影呀! 影呀! 好開心o架! :zdevil:

我結婚好耐,今年5月影了2輯婚紗全家幅,有對仔女一齊影好開心,真係好滿意!   最近才scan完第一輯相(Monalisa底片影),埋第二輯(soinlove數碼影)。

好想同大家分享,(部份網友已經係八月版聚的時侯看過Monalisa果輯。) 如有興趣看看,可PM給我,Send條link比你。

PS: 多謝 Milk 、 Shirley 借出花球拍攝。Thank you.
Janice & Philip