藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: RangerX
打印 上一主題 下一主題

書房窗口 [複製鏈接]

[quote:88e5988f7c="sunday"]吓,不是RC嗎? :em03:  :em03:  :em03:[/quote]

我仲係RC~  h:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
www.lightcreation.com.hk/lewis

[quote:c30489b165="RangerX"][quote:c30489b165="Robert"]就咁睇你兩幅相既編號 4510 同 5732 ,嘩!呢兩日你影左好多相呀? :?:[/quote]

唔係啦 兩張卡影既 所以filename唔同.  [/quote]

乜唔係跟機架咩?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

咪就係兩部機影既law~   :
www.lightcreation.com.hk/lewis

[quote:5522f23ddb="RangerX"]我仲係RC~  h:[/quote]知喇~知喇~三幅相都反映你住高層喇~(:evil:  <---朱師孻紅眼症發作中)
(失眠既話上去你屋企睇日出都唔錯 : )

#2 :em11:
:em09:

有個朋友同我講 如果失眠既話切半個洋蔥放係床頭櫃聞住會好快瞓著 你不妨試下.

多謝你o既建議 :wink:

[quote:ce5bdbc3c9="RangerX"]有個朋友同我講 如果失眠既話切半個洋蔥放係床頭櫃聞住會好快瞓著 你不妨試下.[/quote]

我有朋友話 買條辣椒切開兩半 然後用黎孵眼都ok既 :em09:

:em17:  :em17:  :em17:

[quote:86d83390b8="hales"][quote:86d83390b8="RangerX"]有個朋友同我講 如果失眠既話切半個洋蔥放係床頭櫃聞住會好快瞓著 你不妨試下.[/quote]
我有朋友話 買條辣椒切開兩半 然後用黎孵眼都ok既 :em09:[/quote]可能將條椒炸汁滴落眼度會有效o的---> :em04: