藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

瑜伽 - Pure Yoga [複製鏈接]

咁你多數在那一個centre 做呀? 我都覺得d 老師好好.. 我特別鐘意Javy. 而家80% 都係上佢既堂.
===

jessica 任做包唔包高溫瑜珈o架?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:6b0d8b1221="bikbark"]jessica 任做包唔包高溫瑜珈o架?[/quote]

包架.
===

我都係tst centre做架 我都幾鍾意javy 同埋一個我唔係好記得個名 但係個樣好似model Amanda S. 但係講中文好叻 個樣好鬼妹 我多數星期日上午上佢堂
:em21: 我地係一家人呀

[quote:16e181d573="Jess&Burns"]我個Plan 係$588 任玩. 地點只限朗豪坊. 但因為朗豪坊未開 而家就响半島中心玩住先.[/quote]

我諗呢個價錢只有朗豪坊Centre先有,有冇優惠期限?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:ff48a5bc57="grassman"][quote:ff48a5bc57="Jess&Burns"]我個Plan 係$588 任玩. 地點只限朗豪坊. 但因為朗豪坊未開 而家就响半島中心玩住先.[/quote]

我諗呢個價錢只有朗豪坊Centre先有,有冇優惠期限?[/quote]

我唔知而家個plan 係點喎..
你要既話 我比我個sales 既電話比你丫.

朗豪坊聽日開啦..不過book 唔到聽日果堂 要上星期三果堂. (黃佩霞教呀 )
第一次會上佢堂.. 唔知係點呢?
一係你可以試堂呀. 唔使錢既.
===

[quote:7f0081a967="Jess&Burns"][quote:7f0081a967="grassman"][quote:7f0081a967="Jess&Burns"]我個Plan 係$588 任玩. 地點只限朗豪坊. 但因為朗豪坊未開 而家就响半島中心玩住先.[/quote]

我諗呢個價錢只有朗豪坊Centre先有,有冇優惠期限?[/quote]

朗豪坊聽日開啦..不過book 唔到聽日果堂 要上星期三果堂. (黃佩霞教呀 )
一係你可以試堂呀. 唔使錢既.[/quote]

多謝你,唔洗喇,GW其實4月時都係join左Pura-Yoga,但佢係中環centre(近公司),佢個plan係$5xx BUT 每月4堂only!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:96c1a9998e="grassman"][quote:96c1a9998e="Jess&Burns"][quote:96c1a9998e="grassman"][quote:96c1a9998e="Jess&Burns"]我個Plan 係$588 任玩. 地點只限朗豪坊. 但因為朗豪坊未開 而家就响半島中心玩住先.[/quote]

一係你可以試堂呀. 唔使錢既.[/quote]

多謝你,唔洗喇,GW其實4月時都係join左Pura-Yoga,但佢係中環centre(近公司),佢個plan係$5xx BUT 每月4堂only![/quote]

i see.. 係呀 香港果頭貴好多架. 唔知點解喎.
===