藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: saga
打印 上一主題 下一主題

換恆倡櫃射燈個 switch [複製鏈接]

[quote:8e6968e158="Jeffrey & Shirley"][quote:8e6968e158="milk"]廚房門呀~朱氏家庭廚房門呀~~~ :em01:[/quote]
各位兄弟,我地都係時候報恩喇! [/quote]

唔駛!我只不過係唔捨得拆門頂既裝飾板之嘛,因為要番油 o的油漆,好煩咖! :em18:
「懵董去兮一殼淚 聖曾來兮萬事空」 :evil:

[quote:26a92aefee="Robert"][quote:26a92aefee="Jeffrey & Shirley"][quote:26a92aefee="milk"]廚房門呀~朱氏家庭廚房門呀~~~ :em01:[/quote]
各位兄弟,我地都係時候報恩喇! [/quote]

唔駛!我只不過係唔捨得拆門頂既裝飾板之嘛,因為要番油 o的油漆,好煩咖! :em18:[/quote]
正如雪梨每次見到 Milk 出哩個 post o既時候,都會問我 "佢部電腦個手寫筆幾時可以整番好用得?" 一樣。 :
不如大家都比少少時間攪掂佢啦! :em11: 不過我就可能要摌左成部機,重頭裝過喇! ops:

[quote:9f9be3bcfe="Jeffrey & Shirley"]
正如雪梨每次見到 Milk 出哩個 post o既時候,都會問我 "佢部電腦個手寫筆幾時可以整番好用得?" 一樣。 :
不如大家都比少少時間攪掂佢啦! :em11: 不過我就可能要摌左成部機,重頭裝過喇! ops:[/quote]

又係 lee o的咁煩同埋晒時間既野呀?唉! :nowords:

[quote:d5ecf4f85f="milk"]廚房門呀~朱氏家庭廚房門呀~~~ :em01:[/quote]

你個廚房門聽講好難搞下
要大拆 又要油返油...

[quote:bace8017a1="Jeffrey & Shirley"]正如雪梨每次見到 Milk 出哩個 post o既時候,都會問我 "佢部電腦個手寫筆幾時可以整番好用得?" 一樣。 :
不如大家都比少少時間攪掂佢啦! :em11: 不過我就可能要摌左成部機,重頭裝過喇! ops:[/quote]

咦 o岩o岩個星期日我幫ice 搞好左兩部電腦一個router.
但佢連過來涼冷氣睇住電視 standby 都唔肯   :em06:

今晚係 Robert 同 Hales 既幫忙下
佢地幫我甩左粒 switch 出黎
今晚又學到野  
但我好多野都唔明唔識 Hales 我要去鴨記買d咩先o岩  h:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

唔駛客氣!全靠 Hales 既鯉魚"金黔"姐。  h:

[quote:ea1c043f0e="saga"]今晚係 Robert 同 Hales 既幫忙下
佢地幫我甩左粒 switch 出黎
今晚又學到野  
但我好多野都唔明唔識 Hales 我要去鴨記買d咩先o岩  h:[/quote]

你攞個switch去鴨記買番個一野size o既.
番屋企連番線就ok架喇.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:5a22aed66c="Billy"]你個switch去鴨記買番個一野size o既.
番屋企連番線就ok架喇.[/quote]

可能佢仲要點錫焊咖! :!:

我有soldering iron要就call 我.
multimeter 都有.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]