藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

不如一齊睇世界杯第一場... [複製鏈接]

[quote:18d5d4f727="dracula"][quote:18d5d4f727="grassman"]Milk,記住打扮做世界杯女郎[/quote]

:em07: ---> :dead:[/quote]
你係唔係想我o係你屋企門口淋火水呀? :HIT:

先不論地點,預下人數先!

1. GM x1 (or x2)
2. Billy x1
3. R&M x2
4.
5.
6.
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

2. Billy x1
3. R&M x2
4. Dracula x1
5.
6.
見過鬼就唔怕黑啦~

2. Billy x1
3. R&M x2
5. Dennis x1
6.

[quote:65ee890644="dracula"][quote:65ee890644="grassman"]Milk,記住打扮做世界杯女郎[/quote] :em07: ---> :dead:[/quote] :x 您倆個即刻落樓,唔好講咁多,即刻落樓...您地好好打咩?做乜挑釁我呀?o下~您要供樓,我要供樓... :em18:

阿伯你會唔會整o的特別小食過o黎o架? :face13:
:em09:

[quote:39ab4fbab1="milk"][quote:39ab4fbab1="dracula"][quote:39ab4fbab1="grassman"]Milk,記住打扮做世界杯女郎[/quote] :em07: ---> :dead:[/quote] :x 您倆個即刻落樓,唔好講咁多,即刻落樓...您地好好打咩?做乜挑釁我呀?o下~您要供樓,我要供樓... :em18:

阿伯你會唔會整o的特別小食過o黎o架? :face13:[/quote]

河馬腳甲泥 or 殺人鯨鼻毛 o岩唔o岩? :em18:
見過鬼就唔怕黑啦~

乜o個日吾係要開會咩!Milk 你位皇上乜可以咁早走得咩?! :

[quote:e31f889a33="dracula"]河馬腳甲泥 or 殺人鯨鼻毛 o岩唔o岩? :em18:[/quote]ar...我鍾意鱷魚肚老泥喎~ ops:

[quote:e31f889a33="Jeffrey & Shirley"]乜o個日吾係要開會咩!Milk 你位皇上乜可以咁早走得咩?! :[/quote]佢都係開完會至返,而我就o係屋企坐陣!
不如您地都去開完業委會至上o黎啦!
:em09:

以下人等係咪會到我屋企,仲有冇人報名?請回覆!

2. Billy x1
3. R&M x2
5. Dennis x1
6.

我會到..
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]