藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Royhk
打印 上一主題 下一主題

風花說月 [複製鏈接]

[quote:9242a7f950="Royhk"]入伙時維修問題小巴問題野狗問題保安問題........都complain過
齋talk唔做你點知道??

這裡只是一個讓人發言and討論rc 的平台無話是否很喜歡這裡 or 討厭其他link[/quote]

Mmm...兜左咁大個彎,終於入道了。

- "這裡只是一個讓人發言and討論rc 的平台",發言和討論都係齋talk。我同你都做緊!

- 點先唔齋talk?搵D有建設性0既野做,推動0下,比D成果黎睇下!
(p.s. 記住complain唔算做野!Complain的第次仲低過討論!)

- 你好關心RC的社區,你咪發言lor,唔洗串其他人只愛風花說月,
  講真..關你叉事咩,做乜睇唔順超呀! 而且你又當GT、fkf、unicorn死架咩,
  佢地咪講緊社區的事lor。

- 唉!唔講0個句都講埋咧!你quote0個條link,有你期望的內容和話題,
  但咪又係冇人講野,連風月聲都無!莫非有幕後黑手block左個網?

- 曾經聽過有人話呢度小圈子,幾乎話呢個討論區=業委會x大天王,
  我作為站內口水多第二名的身份話你知,我至憎業委會成員的0個幾個人,
  佢地無鬼用架,又唔識飛,又唔識叫;問佢地借錢,佢地話無錢;
  問佢地交人(for踢波),3000幾人住0係度,佢地話無人;
  想當佢地係神,佢地話佢地係人。
  頂佢個肺!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:74bbc144e8="grassman"]
我作為站內口水多第二名的身份話你知
[/quote]

期實你係第一名先啱. :
第一名個post總數係自己改上去架...
你呢個口水王實至名歸啦... :

風花說月咪風花說月囉....
有咩所謂呢. 各人有自己自由姐.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:df4e997298="Billy"]我想知九巴用左咁多巴士站係咪全部都係佢所擁有呢.
又係唔係佢要加價都要得到全香港人同意呢.....

達文西的密碼d內容都好似講得通.
又係咪等如佢d野係啱呢.[/quote]

但係達文西個太陽能電筒好出名喎~ billy~ :em18:
見過鬼就唔怕黑啦~

住落發現呢度o既問題 真係唔知點解決 自己又懶又冇時間 有時o係度講下都只係想發下up風 呢個網...對我o既作用就係咁
見過鬼就唔怕黑啦~

咪就係囉...
好好地本來都係講緊小巴問題
唔知邊個歷史學家走出黎話人風花說月係歷史問題
然後是但求其丟條link出黎話討論 其實條link係公佈網定係討論網?
講到尾 原來歷史學家 = 投訴王....
某人講話: 我都唔明. 每次天光既時候. 太陽總係會由東面升起
其實只係說明一件事 又不帶正負面 你有壓力 我都有壓力 你仲係度挑釁?
一條鎖匙唔會噹噹響 討論變漫罵 係由邊個帶頭fing旗仔先?

[quote:41bf062437="hales"]咪就係囉...
好好地本來都係講緊小巴問題
唔知邊個歷史學家走出黎話人風花說月係歷史問題
然後是但求其丟條link出黎話討論 其實條link係公佈網定係討論網?
講到尾 原來歷史學家 = 投訴王....
某人講話: 我都唔明. 每次天光既時候. 太陽總係會由東面升起
其實只係說明一件事 又不帶正負面 你有壓力 我都有壓力 你仲係度挑釁?
一條鎖匙唔會噹噹響 討論變漫罵 係由邊個帶頭fing旗仔先?[/quote]

我情清立場
我支持
1. 樓價上
2. 有shuttle
3. noise barrier
其他慢慢傾

支持既請pm我 大家諗諗計 一起傾

至於成日link to other website
只要達成以上目標
去bin個website link去 bin都ok

呢度係吹水泳池(男o既著衫女o既著三點式唔該) 唔係吹水o既唔該出去傾!
見過鬼就唔怕黑啦~

我愛風花說月....

[quote:dea2d116b1="dracula"]呢度係吹水泳池(男o既著衫女o既著三點式唔該) 唔係吹水o既唔該出去傾![/quote]

咁你就要做D野,邊條友無罅罅俾堆垃圾你管,俾牌佢啦! :x
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:2d76e6e7c2="grassman"][quote:2d76e6e7c2="dracula"]呢度係吹水泳池(男o既著衫女o既著三點式唔該) 唔係吹水o既唔該出去傾![/quote]

咁你就要做D野,邊條友無罅罅俾堆垃圾你管,俾牌佢啦! :x[/quote]

你講咩?? 我唔明喎!
見過鬼就唔怕黑啦~