藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: POON
打印 上一主題 下一主題

如果想賣樓 要注意什麼事項 ? [複製鏈接]

Re: 如果想賣樓 要注意什麼事項 ?

[quote:358b94d46e="OON"][quote:358b94d46e="Billy"][quote:358b94d46e="OON"]如題 ?  [/quote]

嫁人嗱 :mrgreen:
恭喜晒喎.
(有人靜雞雞話左比我知喇唔知幾時到佢呢) :mrgreen:

期實賣樓方便過買樓好多.
(交易買家驚過賣家)
人地睇啱簽完臨約再搵埋律師就等收錢.
律師會幫你攪掂架喇.

反而睇吓樓按罰息期到幾時.
我罰息期三年依家都未過.
會唔會等多一陣會罰得冇咁金呢....[/quote]

是呀 ! 你咁快知啦 ! 你又幾時娶老婆 ?[/quote]

恭喜哂~~ 犀利~~~  :em11:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:86b67bf4af="Billy"][quote:86b67bf4af="OON"]

是呀 ! 你咁快知啦 ! 你又幾時娶老婆 ?[/quote]

我同你一樣年尾呀.... :em19:[/quote]

我可能要明年先嫁得出 ! 原來結婚好多嘢攪..... :poor:
JANICE :em11:

[quote:2cd0b01fc5="OON"][quote:2cd0b01fc5="Billy"][quote:2cd0b01fc5="OON"]

我可能要明年先嫁得出 ! 原來結婚好多嘢攪..... :poor:[/quote]

多唔多野攪就要睇吓你同你未來老公要求喇.
簡單o既可以好簡單.
攪足d o既真係好多野攪架. :em03:

由其係定酒席想搵好d就要預多d時間喇.
Anyway下年都好呀下年係好年.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:354382daf9="OON"][quote:354382daf9="Billy"][quote:354382daf9="OON"]

我可能要明年先嫁得出 ! 原來結婚好多嘢攪..... :poor:[/quote]

最緊要落左PO. 結婚都係遲早問題. :mrgreen: 你而家先開始攪 係要到下年架啦.無問題啦.(  開心返   )
===

[quote:13ccb38602="Jess&Burns"]
最緊要落左PO. 結婚都係遲早問題. :mrgreen: [/quote]

:shock: 你當係乜?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:23fda1c688="grassman"][quote:23fda1c688="Jess&Burns"]
最緊要落左PO. 結婚都係遲早問題. :mrgreen: [/quote]

:shock: 你當係乜?[/quote]

人.

即係唔使咁擔心.
===