藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dracula
打印 上一主題 下一主題

買機票 [複製鏈接]

[quote:a7cfabdb28="Billy"][quote:a7cfabdb28="diedsee"]可以 check check 有冇平機票去 montreal?
我搵極都成$9000 or over[/quote]

要叫sure win幫你問問....[/quote]
THX
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:cab2c010d4="sam"]which airline?[/quote]

國泰加航大韓....其實乜都 ok gei~ :mrgreen:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:4f46b08ab9="diedsee"][quote:4f46b08ab9="Billy"][quote:4f46b08ab9="diedsee"]我都想問....有冇人買機票平[/quote]

SURE WIN 有個朋友係旅行社做.
我次次做自由人都係搵佢.
不過冇格過價佢係咪最平.
但我覺得都ok...[/quote]
可以 check check 有冇平機票去 montreal?

你幾時出發,我朋友話八月同九月唔同價錢 你最好俾個日子我叫我朋友同你查 又或者我俾我朋友電話你同佢直接講.

Dracula

你駛唔駛我叫我朋友同你查一下呢? :?:
若要的話,俾個日子我啦!

[quote:09611b3acc="Sure Win"]Dracula

你駛唔駛我叫我朋友同你查一下呢? :?:
若要的話,俾個日子我啦![/quote]

唔該哂喎~ 12or16/12 trt to hk 30or31/12 hk to trt :em14:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:73a0e368b5="dracula"]唔該哂喎~ 12or16/12 trt to hk 30or31/12 hk to trt :em14:[/quote]
嘩,真係好貴喎,咁peak  :em03:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

白爵:
你都係0係多倫多買機票算了 因為我朋友話0係香港訂機票唔划算 只有加航可選擇 價錢約$14000 反而多倫多比較多航空公司選擇兼且價錢比較平.

[quote:94c9acb006="Sure Win"][quote:94c9acb006="diedsee"][quote:94c9acb006="Billy"][quote:94c9acb006="diedsee"]我都想問....有冇人買機票平[/quote]

可以 check check 有冇平機票去 montreal?

你幾時出發,我朋友話八月同九月唔同價錢 你最好俾個日子我叫我朋友同你查 又或者我俾我朋友電話你同佢直接講.[/quote]
出發分別係 15/9 16/9 or 17/9 and 20/9 21/9 or 22/9
回程係 around 28/9-30/9
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:f5e41398cc="diedsee"][quote:f5e41398cc="Sure Win"][quote:f5e41398cc="diedsee"][quote:f5e41398cc="Billy"][quote:f5e41398cc="diedsee"]我都想問....有冇人買機票平[/quote]

你幾時出發,我朋友話八月同九月唔同價錢 你最好俾個日子我叫我朋友同你查 又或者我俾我朋友電話你同佢直接講.[/quote]
出發分別係 15/9 16/9 or 17/9 and 20/9 21/9 or 22/9
回程係 around 28/9-30/9[/quote]

即係可以0係15-17/9 及20-22/9任何一日出發?

[quote:5a3fde42cb="diedsee"]出發分別係 15/9 16/9 or 17/9 and 20/9 21/9 or 22/9
回程係 around 28/9-30/9[/quote]

如果你有美國visa就最抵
西北 – 來回$5300 (經東京及美國 所以要美國visa) 有效期為14日

若無美國visa
加航 – 來回$8200 (只限星期一至四) 有效期為14日
     來回$8800 (星期五至日)
聯合最貴 要過萬 所以唔建議你買.

另建議你坐飛機到多倫多再轉內陸機到Montreal 你可以上任何一間航空公司的網站訂購內陸機 可能更加平.
國泰 – 來回$7000 (一至四) (有效期為21日)
           來回$7600 (五至日) + 內陸機
加航 – 來回$7400 (一至四) (有效期為21日)
           來回$8000 (五至日) + 內陸機

希望0黎0的資料可以幫到你.