藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

好耐未追過日戲... [複製鏈接]

[quote:ebf9204839="bikbark"][quote:ebf9204839="H&H"]對對對 真的很有吸引力 我鍾意"love generation"~~~我D friends 都係勁勁勁鍾意"愛情白皮書" 但.....我冇睇呀 :cry:[/quote]
"愛情白皮書" 木村係做第二男主角取手 但係靚仔過做男主角掛居o個個筒井道隆多多聲[/quote]咁我實鍾意都得喇 因我好喜歡"取手"呢個角色(台灣果套我反而有睇不過我friend話感覺差好遠)
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:cbf074c969="H&H"]咁我實鍾意都得喇 因我好喜歡"取手"呢個角色(台灣果套我反而有睇不過我friend話感覺差好遠)[/quote]
佢個角色係勁鍾意女主角成美 明知成美鍾意掛居多d 佢都真心對佢好......

佢初頭係戴黑色膠框眼鏡 o個一期 我對戴黑色膠框眼鏡o既男仔加分不少呢!  ops:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

Re: 好耐未追過日戲...

[quote:0987e66206="H&H"]一日睇左咁多 好好睇? 睇到停唔到?? 等我搵下先[/quote]
我覺得唔錯...但套片係講日本戰國時代...比較另類...恐怕唔係個個鍾意... :nowords:
如果啱可以燒俾你.... RMVB格式都要7個幾G.... h:

[quote:9899ef990b="H&H"]對對對 真的很有吸引力 我鍾意"love generation"~~~我D friends 都係勁勁勁鍾意"愛情白皮書" 但.....我冇睇呀 :cry:[/quote]

我都係最鍾意love generation......其實我最鍾意ge日劇係同一屋簷下 係勁鍾意.......而家就好想再睇返"海誓山盟".....

[quote:f5dcc8efc3="Jess&Burns"]其實 我本身唔係特別喜歡木村.

我覺得戲中的Halu. 是會令我覺得心動的角色. 如果在我的身邊出現這個人 我想. 我一定會喜歡他. 可惜. 現實永遠跟想像有距離.

其他人做 也可能會如此出色的.[/quote]

嘩!!!! 咁都得既~~~ 哈哈哈...不過Halu又真係幾正既~呵呵~~
佢果種唔係咁有安全感卻又吸引人既性格真係...死左~~ :dead:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:9d177f9016="Tomato"][quote:9d177f9016="H&H"]對對對 真的很有吸引力 我鍾意"love generation"~~~我D friends 都係勁勁勁鍾意"愛情白皮書" 但.....我冇睇呀 :cry:[/quote]

我都係最鍾意love generation......其實我最鍾意ge日劇係同一屋簷下 係勁鍾意.......而家就好想再睇返"海誓山盟".....[/quote]同一屋簷下正呀 我都好鍾意呀 :em04:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

我鍾意悠長假期及GTO,依兩套真係好好睇架。
真係覺得早幾年D日劇係好睇好多。

以前真係有好多好睇日劇 真係數都數唔晒....好想再睇常盤貴子、松隆子、中山美穗呀.......

最鍾意"同一屋簷下"!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:43daecec18="FD"]我鍾意悠長假期及GTO,依兩套真係好好睇架。
真係覺得早幾年D日劇係好睇好多。[/quote]
yeah yeah yeah! long vacation 真係好好睇
山口智子好正 竹野內豐都好正
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的