藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

今日澳門之旅~~一肚氣 [複製鏈接]

[quote:7f01e0aa9f="milk"][quote:7f01e0aa9f="Tomato"]顧咩呀??? :?: ........[/quote]咪就係........................紫羅蘭......之o麻 :em12: [/quote]
亞茄 總之就樣樣小心d啦 生d咩出o黎都好 始終都係你o既骨肉   :
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:1a9d0d8315="bikbark"][quote:1a9d0d8315="milk"][quote:1a9d0d8315="Tomato"]顧咩呀??? :?: ........[/quote]咪就係........................紫羅蘭......之o麻 :em12: [/quote]
亞茄 總之就樣樣小心d啦 生d咩出o黎都好 始終都係你o既骨肉   :[/quote]

大少奶 我知喇 :face13: ....就算我生粒暗瘡出來都會好小心咁照顧佢 :em12:

[quote:d6361c5856="vivian"]唔~ 確係非常不幸 遇著個衰司機
可能"恰"您兩個女仔吧!
下次帶隻佬去可能好d!
一於投訴它吧![/quote]

默係lor..... :poor:

澳門我都去過好多次 (講明先 純粹旅遊飲食 8) ) 每次感覺都唔錯 未試過咁差的待遇 我諗果次只係咁唔好彩遇到班害群之馬 下次多d人一齊就應該冇問題 :wink:

其實澳門有好多地方有好野食 唔一定要去觀光塔食 尤其是一些地方小食更吸引 我同我老婆都好鐘意 例如三盞鐙 果度基本上我每次去澳門都必到的地方 我最喜歡其中一間舖頭賣的椰汁雞麵 還有近住大三巴有一間叫大堂炸雞 果度d炸雞好食過肯德基多多聲 還有附近亦有一間賣煎餃子 即煎即食 熱辣辣 都係賣一蚊一隻 仲有...............

越講越肚餓tim 遲d有機會都想再去一次 跟住起碼重多5磅先返來 h:

[quote:233f11a835="Hotcake"]澳門我都去過好多次 (講明先 純粹旅遊飲食 8) ) 每次感覺都唔錯 未試過咁差的待遇 我諗果次只係咁唔好彩遇到班害群之馬 下次多d人一齊就應該冇問題 :wink:

其實澳門有好多地方有好野食 唔一定要去觀光塔食 尤其是一些地方小食更吸引 我同我老婆都好鐘意 例如三盞鐙 果度基本上我每次去澳門都必到的地方 我最喜歡其中一間舖頭賣的椰汁雞麵 還有近住大三巴有一間叫大堂炸雞 果度d炸雞好食過肯德基多多聲 還有附近亦有一間賣煎餃子 即煎即食 熱辣辣 都係賣一蚊一隻 仲有...............

越講越肚餓tim 遲d有機會都想再去一次 跟住起碼重多5磅先返來 h:[/quote]

yes...I agreed with hotcake there're so many delicous food in macau i like their food very much....especially "Fernedo". i go there everytime when I went to macau...yummy...let's make a tour to macau 1 or 2 days tour together with our neighbour.....

[quote:c656a5cd30="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:c656a5cd30="Hotcake"]澳門我都去過好多次 (講明先 純粹旅遊飲食 8) ) 每次感覺都唔錯 未試過咁差的待遇 我諗果次只係咁唔好彩遇到班害群之馬 下次多d人一齊就應該冇問題 :wink:

越講越肚餓tim 遲d有機會都想再去一次 跟住起碼重多5磅先返來 h:[/quote]

yes...I agreed with hotcake there're so many delicous food in macau i like their food very much....especially "Fernedo". i go there everytime when I went to macau...yummy...let's make a tour to macau 1 or 2 days tour together with our neighbour..... [/quote]

我都唔知點解 我次次去澳門都係食0個d野.....其實係香港都會有得食...... :nowords:

我另外有個friend前幾日又過左澳門 佢今次係同佢老公同媽咪過去 佢地諗住由"tum仔"搭過去葡京 個的士司機又係鬼死咁惡劣態度........真係衰呀 我個friend即刻叫佢屋企人落車 唔比生意個的士佬做.........幫我報左仇....... :zdevil:

[quote:fbcd323be5="Tomato"]我都唔知點解 我次次去澳門都係食0個d野.....其實係香港都會有得食...... :nowords:[/quote]
喂,咁o岩o既,我都係喎,我仲想話我唔識路,搵唔到好o野食,食過o個d又同香港食o個d差唔幾  ops:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的