藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Charlie Brown
打印 上一主題 下一主題

5樓平台私家車被鎖實錄,車主小心 [複製鏈接]

Re: 5樓平台私家車被鎖實錄,車主小心

[quote:f65eed6c9c="Tomato"][quote:f65eed6c9c="Charlie Brown"]一架私家車昨夜至今早8時仍被扣留於第5座外之小迥旋處外(其一車輪上鎖);相信是該車車主之人士昨夜曾於發現時啟動車上之保安裝置一段時間,並大聲叫嚷,惟無人回應...
請各車主小心、小心...特別是習慣停泊車輛於5樓平台之人士留意...整個平台沒有有關標示,若被鎖車亦不知道解鎖手續如何  :dead:
[/quote]5樓平台係唔比長時間停泊車輛 所以佢比人鎖車係應該ge....d路已經咁窄 你話泊一陣就話0者話晒0個度係條公眾路 唔係停車場...泊咁耐唔係咁好....
我對於呢位人兄行為好不滿 佢架車比人鎖 跟住勁嘈 勁響車上保安系統 你知d車保安警號聲係幾咁嘈....0個陣係凌晨1點 我住2x樓都聽到鬼咁清楚 你話住低層 (包括5座同6座)ge鄰居幾咁痛苦......用呢鍾方法引人注意 簡直不知所謂 唔報警拉佢已經對佢好寬容..... :x[/quote]好過份喎~ :em05:
:em09:

[quote:fbdfef1051="Tomato"]頭先7點幾仲見到架車 佢係咪諗住呢一世都會泊0向0個度???[/quote]

認唔認得車牌號碼? :zdevil:   學警察叔叔口吻..."循例問吓啫"...認得都唔駛講出嚟... 8)

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]