藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: rstfung
打印 上一主題 下一主題

Rambler Cafe食後感! [複製鏈接]

我們一共十二人幫襯都覺得除了大蝦沙律比較好之外其他只是一般..... :roll:

[quote:1fc8438476="FD"][quote:1fc8438476="Tomato"]咁唔食lu....... :[/quote]

我四月個陣去食過LUNCH buffet,雖則食物種類真的很少,但質素真係幾好喎,去試下喇。[/quote]

真係???其實最緊要係要甜品食....甜品有乜選擇呢???
而家有無lunch/ tea buffet食0架??咁幾多錢一位???星期日會唔會貴d呢??

[quote:743f69f29b="Tomato"]真係???其實最緊要係要甜品食....甜品有乜選擇呢???
而家有無lunch/ tea buffet食0架??咁幾多錢一位???星期日會唔會貴d呢??[/quote]

上次都係星期日中午去食,好似係$98.00/位
甜品選擇都唔多,妳可以入去看完有什麼才決定食唔食都可以。
令我留下印象的係 new york cheese cake :em11:

$98食件cake好似唔多低...
Rambler Crest Soccer Club

[quote:f587ca704a="Eddy Lam"]$98食件cake好似唔多低...[/quote]

仲有其他野食嘛.....不過主力係甜品

[quote:363d19483e="Tomato"]仲有其他野食嘛.....不過主力係甜品 [/quote]番茄婆婆,妳主力食甜品,不如留意o下其他酒店攪o既 Dessert Buffet 咪重好! :roll:
:em09:

[quote:33459385c3="milk"][quote:33459385c3="Tomato"]仲有其他野食嘛.....不過主力係甜品 [/quote]番茄婆婆,妳主力食甜品,不如留意o下其他酒店攪o既 Dessert Buffet 咪重好! :roll:[/quote]

啋...咁鬼遠 老人家腳骨唔好 : .......少少地食0下甜品 唔會爛牙ar.... :zdevil: