藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

有人話我炸佢 [複製鏈接]

[quote:1740000f83="Jess&Burns"]wychan 實際d! 諗下人地做咩要針對你.
檢討下啦 8)[/quote]

會唔會你太靚仔??
會唔會你太有型??
會唔會你太受歡迎??
會唔會你踩親人地隻腳 無同人地講對唔住??

[quote:e54250fc45="dracula"][quote:e54250fc45="Jeffrey & Shirley"]走佬都要一千幾百,不如大家夾 D 錢比佢買船飛啦! :
我有亳半子。 :zdevil:[/quote]

寄柜過去會唔會平 d 呀?? 你知啦! 個個都供o緊樓 一蚊幾毫都要就住洗 佢唔會介意辛苦幾日o既  :mrgreen:  三兩日就到 天氣熱最多用隻凍柜囉~  :[/quote]
就算係寄,都記得寄之前 "化" 左佢,可能輕 D 會平 D 喎! :

Re: 有人話我炸佢

[quote:f8e0c1788c="wychan"]
算o罷啦 佢已經ASSUME左o個四個人係都是同一個我玩佢了 如果這樣會令大家開心些 同埋大家可以下台 我唯有認係我啦... sorry sorry :em14:  :em14:
(雖然個邊D O嘢同我都冇什麼關係 而呢輪都忙到自己都唔得閑同自己玩 我最多係當大長G咁睇...)

jessica: 四條友都係你? 咁wychan 你一定係發左神經. 根本果四條友既語調都完全唔一樣. 如果你一個人可以扮到咁多個人格出黎. 你重唔係痴左線 ?
快d 講. 你係咪痴線? :HIT:

還有 佢今日同我講佢好不滿我DELETEo左佢係條LINK 我估應該o係有關LINK去地產城關於叫人去討論關居民大會o個條 其實我冇做版主好耐了 我已經冇權DELETE文章了 可能係因為上次我cut佢文所以直覺上就話係我啦 咁多位大佬 誰DELETE佢呢? 可否給他一個DELETE的理由嗎? :?:

jessica: 條link ? 地產城條link下ma? 我警告左佢之後有說明 另外又有再pm 佢為咩我會出警告比佢. 我也要求他自已delete 條link 不然 我幫佢delete.
過左無耐 我見無動靜. 我咪入去想幫佢delete law. 點知. 已經被deleted. 我以為係佢自已deleted 炸! Wychan. 你可以入人地account 改野架咩? 你知到g-net 個password? 咁勁?

最後 佢已經ASSUM左我係這件事的幕後黑手 咁唯有發揮幕後黑手o既力量幫佢講o番句說話: 唔好再玩佢啦 佢都好慘o架... :em06:

哎... 真慘 俾人以為我係黑手tim...  :poor: 如果這個世界可以有咁多人聴我話就好了... :em18:[/quote]
===

Re: 有人話我炸佢

[quote:f86261f43c="Jess&Burns"]算o罷啦 佢已經ASSUME左o個四個人係都是同一個我玩佢了 如果這樣會令大家開心些 同埋大家可以下台 我唯有認係我啦... sorry sorry :em14:  :em14:
(雖然個邊D O嘢同我都冇什麼關係 而呢輪都忙到自己都唔得閑同自己玩 我最多係當大長G咁睇...)

jessica: 四條友都係你? 咁wychan 你一定係發左神經. 根本果四條友既語調都完全唔一樣. 如果你一個人可以扮到咁多個人格出黎. 你重唔係痴左線 ?
快d 講. 你係咪痴線? :HIT:...
(等我又做0下"價兩"先)你係咪人格分裂 精神分裂....仲唔講 :HIT: 打到你求生不得求死不能 :dead: [/quote]

[quote:de99e61aa2="Tomato"][quote:de99e61aa2="Jess&Burns"]wychan 實際d! 諗下人地做咩要針對你.
檢討下啦 8)[/quote]

會唔會你太靚仔??
應該係哀靚仔 我女友成日都咁同我講 ops:
會唔會你太有型??
又應該哀有型 我呀媽都話做型仔要小心d  :em15:
會唔會你太受歡迎??
都似係哀受歡迎 d朋友都同我好friend 可能會令人"道忌" :em03:
會唔會你踩親人地隻腳 無同人地講對唔住??
唔係喎 上次唔覺意踩親人地條尾我都立即同佢say sorry. :em14:唔通個條唔係尾 而係條... :em12:  

哎...自古紅顏多薄幸... 認命o罷啦...

(好似有d自戀傾向tim... h

[/quote]
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

我就係不認為係你做 所以先PM給你. 由於有和你名字相似的人 同其它惡作劇者同時間出現 所以特地來信問清楚原因 如果有什麼得罪的地方 請見諒.

另外 香港地產城告知本人 惡作劇是由多人做成 而非一人所為. 所以我們錯誤怪責了wychan 同樣請見諒.

[quote:6accbcf9bb="Rambler Villager"]我就係不認為係你做 所以先PM給你. 由於你的名字 同其它惡作劇者同時間出現 所以特地來信問清楚原因 如果有什麼得罪的地方 請見諒.

另外 香港地產城告知本人 惡作劇是由多人做成 而非一人所為. 所以我們錯誤怪責了wychan 同樣請見諒.[/quote]

做咩唔用返g-net login 呀..

呢個名..........睇唔慣 無親切感喎.

billy888

咁都叫同時出現呀?? 唔好玩啦.
其他果d 幾時註冊呀? 望清楚先屈啦.
===

Billy哥哥 麻煩將你ga相post出來 我都想結識你啊. He~~He~ : ~

[quote:f078b4f625="Rambler Villager"]我就係不認為係你做 所以先PM給你. 由於有和你名字相似的人 同其它惡作劇者同時間出現 所以特地來信問清楚原因 如果有什麼得罪的地方 請見諒.

另外 香港地產城告知本人 惡作劇是由多人做成 而非一人所為. 所以我們錯誤怪責了wychan 同樣請見諒.[/quote]

期實早一日係呢道我已經講左billy888係我.

之後又見到呢一句:
We have been bombard by 60 personal attack posts in 2 days by a person called billy888
講到好似係我做咁所以我真係好 :evil: .

既然只係一埸誤會我亦從來對事不對人我唔會計較既.
可能我語氣上唔係咁好都講聲sorry.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

咁 billy 你咪唔使去菲律賓囉????  等我仲同你報埋關... 檢埋疫 tim~ :
見過鬼就唔怕黑啦~