藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wychan
打印 上一主題 下一主題

貓貓仔&貓貓女 很久不見 [複製鏈接]

[quote:e9cadf7d56="貓貓仔&貓貓女"][quote:e9cadf7d56="Tomato"]我見過你地好多次喇......大家都係第5座....
不過你地唔識我 :cry:[/quote]
喵~
嘿嘿嘿嘿....咁得閑一定要幫忙o下你屋企o拿!![/quote]

...唔該晒 :zdevil:

Hello!

你我唔相識,希望有機會認識你啦!
見你喵~ 喵~ 聲,令我諗起蝙蝠俠裡面既貓女!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:5529b8d89a="grassman"]Hello!

見你喵~ 喵~ 聲,令我諗起蝙蝠俠裡面既貓女![/quote]

草生o係度聊女仔呀? :em05:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:76527ffd74="dracula"][quote:76527ffd74="grassman"]Hello!

見你喵~ 喵~ 聲,令我諗起蝙蝠俠裡面既貓女![/quote]

草生o係度聊女仔呀? :em05:[/quote]

多嘴,一個牌!

hi~hi~

曾經與你(男貓)見過面o架喇~
但...你唔知我地乜水... :poor:
:em09:

[quote:cc4120ffa3="milk"]hi~hi~

但...你唔知我地乜水... :poor:[/quote]
喵~
真係?!  o下次見面一定要擁抱相認先得.... :face13:
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

[quote:68ca98a85e="貓貓仔&貓貓女"]喵~
真係?!  o下次見面一定要擁抱相認先得.... :face13:[/quote] :shock: o下~~咁激~~ ops:
:em09:

貓貓女整o野食好叻呢!
我住你o地樓下咖 可唔可以第日幫我o地包伙食?!  :face13:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:ed64ffc801="貓貓仔&貓貓女"][quote:ed64ffc801="milk"]hi~hi~

但...你唔知我地乜水... :poor:[/quote]
喵~
真係?!  o下次見面一定要擁抱相認先得.... :face13:[/quote]
:nowords:  ... 人地仲係新婚期...小心小心

[quote:8e978d333b="bikbark"]貓貓女整o野食好叻呢!
我住你o地樓下咖 可唔可以第日幫我o地包伙食?!  :face13:[/quote]

咁快諗定做冇飯夫"淒",有人肯過你架拿? :x