藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Hotcake
打印 上一主題 下一主題

有冇人可以交換Hello Kitty襟章 [複製鏈接]

[quote="Hotcake]你有冇興趣一齊做手部運動啫?就算唔落場做都歡迎觀戰啊![/quote]

我唔想做魚腩呀! :em05:

如果有既話第一個留比你下呀may
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

剛剛知道有個日本 你有冇?

[quote:2e1521ecac="H&H"]如果有既話第一個留比你下呀may[/quote]

多謝你呀 H&H我好感動...... :face13:

日本我已經有了不過你多了什麼出來的話都可以和我換啊因為我亦幫近朋友留意....謝謝!

[quote:130ee7dc22="Sure Win"][quote="Hotcake]你有冇興趣一齊做手部運動啫?就算唔落場做都歡迎觀戰啊![/quote]

我唔想做魚腩呀! :em05:[/quote]

只是觀戰的話不會出事的呀.... :

[quote:44f4b3e347="Hotcake"][quote:44f4b3e347="H&H"]如果有既話第一個留比你下呀may[/quote]

日本我已經有了不過你多了什麼出來的話都可以和我換啊因為我亦幫近朋友留意....謝謝![/quote]

唔駛換架 有就比你啦!

(細細聲講 我細佬唔知有乜方法可以(合法地)攞到的 佢話遲小小就有喎...不過唔好太開心住 費事到時冇就失望啦!)

[quote:b42ef62dc3="H&H"][quote:b42ef62dc3="Hotcake"][quote:b42ef62dc3="H&H"]如果有既話第一個留比你下呀may[/quote]

日本我已經有了不過你多了什麼出來的話都可以和我換啊因為我亦幫近朋友留意....謝謝![/quote]

唔駛換架 有就比你啦!

(細細聲講 我細佬唔知有乜方法可以(合法地)攞到的 佢話遲小小就有喎...不過唔好太開心住 費事到時冇就失望啦!)[/quote]

攞到咁係咪唔使錢呀???

[quote:f2a843f6b3="Hotcake"][quote:f2a843f6b3="H&H"][quote:f2a843f6b3="Hotcake"][quote:f2a843f6b3="H&H"]如果有既話第一個留比你下呀may[/quote]

唔駛換架 有就比你啦!

(細細聲講 我細佬唔知有乜方法可以(合法地)攞到的 佢話遲小小就有喎...不過唔好太開心住 費事到時冇就失望啦!)[/quote]

攞到咁係咪唔使錢呀???[/quote]係呀 上次d 磁石 咩特別版都係攞的

:face13:

除了milk milk 之外 多了一個人我好掛住嘅tim.... :