藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: AgnesSarah
打印 上一主題 下一主題

沙巴好去處? [複製鏈接]

唔該晒但剛剛知道十一月是雨季.宜家睇點先.
重有個山咪"神山"呀

係呢度...細細聲話個秘密你知丫...我男朋友食過炸蟋蟀呀.....

好驚好驚.... :em15:  :em15:

佢話有d汁必出黎嫁.... :em18:  :em18:
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

yes 係神山.
我上次係十二頭去 有落雨亦有太陽晒.
我覺得又平又多嘢玩.
值得一去

[quote:e819ea72d7="kitty&Raymond"]yes 係神山.
我上次係十二頭去 有落雨亦有太陽晒.
我覺得又平又多玩.
值得一去[/quote]

十二月都雨季喎咁你覺得有冇大問題?? :?:  :?:

[quote:aa9648b152="Agnes&Henry"]係呢度...細細聲話個秘密你知丫...我男朋友食過炸蟋蟀呀.....

佢話有d汁必出黎嫁.... :em18:  :em18:[/quote]嘩救命呀.........我最怕呢d昆蟲 見到呢句>>>>佢話有d汁必出黎嫁 都打晒冷震 想 :em15:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:565c303b55="Agnes&Henry"]係呢度...細細聲話個秘密你知丫...我男朋友食過炸蟋蟀呀.....

佢話有d汁必出黎嫁.... :em18:  :em18:[/quote]
上次我返工 見到隻足足有成8吋長既螳螂.....個腹部直徑足一吋......
唔知有冇頹趣試試......... :em15:

[quote:36d15e934c="hales"][quote:36d15e934c="Agnes&Henry"]係呢度...細細聲話個秘密你知丫...我男朋友食過炸蟋蟀呀.....

佢話有d汁必出黎嫁.... :em18:  :em18:[/quote]
上次我返工 見到隻足足有成8吋長既螳螂.....個腹部直徑足一吋......
唔知有冇頹趣試試......... :em15:[/quote]

hales 大哥,你那一隻應該唔係..螳螂,而係........哥斯拉。 :em07:

見怪不怪了 o的效野地方 乜都有的.....
肉眼都睇到個口器開開合合既巨蟻(山頂) 用八隻腳可以將你成個頭包住既蜘蛛(東坪洲)....
上千隻蜘蛛(某政府場地既假天花內)......仲有更多哥斯拉數唔到.......

好得人驚呀......!
話時話....hales..你個o麥頭唔見左?
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:464f200c0a="hales"]見怪不怪了 o的效野地方 乜都有的.....
肉眼都睇到個口器開開合合既巨蟻(山頂) 用八隻腳可以將你成個頭包住既蜘蛛(東坪洲)....
上千隻蜘蛛(某政府場地既假天花內)......仲有更多哥斯拉數唔到.......[/quote]唔係呀嘛不過呢個世界無奇不有 唔好比我見到就得喇! :roll:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~