藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 小恐龍
打印 上一主題 下一主題

急問 哪裡有41A可以坐啊 [複製鏈接]

[quote:c6a9ec573e="vivian"]話時話 RC如果有架車去火車站 either Mongkok Kowloon Tong Hunghom Tsimshatsui Shatin 咁就好![/quote]
如果將49X延長至RC就好啦~~~~

[quote:02a4378e67="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:02a4378e67="vivian"]話時話 RC如果有架車去火車站 either Mongkok Kowloon Tong Hunghom Tsimshatsui Shatin 咁就好![/quote]
如果將49X延長至RC就好啦~~~~[/quote]

支持

吾單只呀..仲有41a  同43c 呢.

[quote:cdd98ba431="肥度"]吾單只呀..仲有41a  同43c 呢.[/quote]

43C依家已經係啦! :?:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

sorry 係42 c

死仔,答得咁快,又唔讀書啦!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

10幾日先再考...緊係慢慢讀啦...

[quote:6d092cac15="vivian"]小恐龍
不知您是否返大陸 ?
您亦可以考慮以下 我經常那樣搭的 :
先乘車到青華苑 or 青衣機鐵站搭279X直接到上水火車站(車行大約40分鐘)
再搭一個站去羅湖過關
那樣很少塞車 亦不用行 很方便![/quote]

是阿
是阿
我已經去了又回來了

然後晚上那麼晚了還在
第二天困死我了

[quote:4fe7f78529="vivian"]小恐龍
不知您是否返大陸 ?
您亦可以考慮以下 我經常那樣搭的 :
先乘車到青華苑 or 青衣機鐵站搭279X直接到上水火車站(車行大約40分鐘)
再搭一個站去羅湖過關
那樣很少塞車 亦不用行 很方便![/quote]

是 啊
是   啊

我一直都這樣
所以才不會去honghom