藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wychan
打印 上一主題 下一主題

Jess&Burns 生日快樂 [複製鏈接]

ca ca .....happy birthday....
大個女喇,諗野要成熟D~~~唔好咁衝動。 ops:
年尾拉埋,將為人妻,要認真.....只應該對住個老公認真。 :
jessica~~
都係果句,生日快樂,永遠健康!! :wink:
永遠愛著您 :em21: [/code]

近排心情唔係好靚. 今日唔會特別慶祝啦. 留在家中看電視算.

阿dick..
多謝你咁語重心長喎. :sweat:
不過我從來都沒有為了你認為的衝動而後悔 所以大概都唔係咩野要改進的事宜.
我都係做返我自已好d.  :zdevil:

除了對愛情認真. 我對工作都好認真架.
===

Jessica 我已入去yahoo.com.tw玩了很久 玩到好頭暈
不過就唔懂copy出來
要付錢才有嗎?
今天都是我老公的生日
我們不會特別慶祝
吃點自己喜歡的東西
買點零食回家
看電視懶洋洋就是最好的節目
今晚TVB有新劇集 有宣喧 王傑 "許文彪" ....
原居民2004~2013

[quote:5a4daf2d53="vivian"]Jessica 我已入去yahoo.com.tw玩了很久 玩到好頭暈
不過就唔懂copy出來
要付錢才有嗎?
今天都是我老公的生日
我們不會特別慶祝
吃點自己喜歡的東西
買點零食回家
看電視懶洋洋就是最好的節目
今晚TVB有新劇集 有宣喧 王傑 "許文彪" ....[/quote]

你可以"rint screen" 再paste (ctrl + v ) 到"小畫家" cut 到你想要的size 便可以了.

"print screen" 那個key 在你的keyboard 可以找到的.

你老公又生日呀? 唔知我同你老公既性格會唔會一樣呢?
===

雖然同一日 但他的性格同您唔一樣
反而我的性格好像您 好堅持自己 哈哈 !

[quote:e2add60c5e="vivian"]雖然同一日 但他的性格同您唔一樣
反而我的性格好像您 好堅持自己 哈哈 ![/quote]

咁都比你發現左.

堅持自已係好事. 不過 我經常會比人當係 "無腦一尾鬧" 傻人 "攪屎桿" "潦交打"等熱血份子.
所以也曾有人想利用我發表意見......... 可能佢地覺得"精人出口 笨人( 即係我 )出手 "會好d. 我發表意見 比人鬧 都鬧我先.. 之類.

在生活方面 因為我的堅持. 試過差點入差館. 又試過因為我的堅持. 比人眼"bear bear"  

好彩 我家的burn burn 仍然能夠忍受我. 支持我.
===

祝Jessica 越來越靚 生日快樂!!!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

我們的性格都很像
死硬派 好能改變
不過人長了
碰得太多釘 衰得太多
學精左
要學留一線 懂放懂收
我呢家都學緊!
我的理念係多做好事 少做唔開心的事情
做得完美d
By the way Burn Burn送什麼給您呀?
又是和您一起去買嗎?

[quote:684a8e6cee="H&H"]祝Jessica 越來越靚 生日快樂!!![/quote]

H.

你係咪又生日呀?

我見你個post 底下又有 cake 既?
===

Jessica

Happy B-day!!!!!!
生活開開心心 家庭平平安安~
^.^
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)