藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kk-in-hk
打印 上一主題 下一主題

請問有沒有村巴結果 網上版? Thanks! [複製鏈接]

我都想睇 如果不夠資源每戶一份
不如用email (upon request)
大家比左咁多心機做 都好想知個feedback
企係庶睇的確唔方便
原居民2004~2013

[quote:b683124a2b="Royhk"][quote:b683124a2b="加菲 & Melody"][quote:b683124a2b="Maggie&Johny"]不如整個網上告示板啦 好多時真係趕住搭lift睇唔切d notice 起碼返屋企坐底左都可以慢慢睇  [/quote]

讚同.. :em11:[/quote]

唔係官方網站話唔可以POST 業委會0的會議內容或結果上網喎![/quote]

以前g-net都有咁做都冇話過有問題.
(當然post一定要係已公報o既資訊啦)

不過唔知點解佢依家唔咁做可能冇時間啦..... :?:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:45bc0153f6="Billy"][quote:45bc0153f6="Royhk"][quote:45bc0153f6="加菲 & Melody"][quote:45bc0153f6="Maggie&Johny"]不如整個網上告示板啦 好多時真係趕住搭lift睇唔切d notice 起碼返屋企坐底左都可以慢慢睇  [/quote]

唔係官方網站話唔可以POST 業委會0的會議內容或結果上網喎![/quote]

以前g-net都有咁做都冇話過有問題.
(當然post一定要係已公報o既資訊啦)

不過唔知點解佢依家唔咁做可能冇時間啦..... :?:[/quote]

咁就最好啦
不過邊個有份副本可以scan & post 上來呀!

可於辦工時間,向管理處 make 份copy。it is free (^^)
永遠愛著您 :em21: [/code]

大佬 佢地放早過我5:00 pm
諸多障礙
算 唔鬼睇!
原居民2004~2013

[quote:330000beb0="Royhk"]每<@份就最好應該唔洗好多錢因為太長跟本不會好多人企定睇幾分鍾[/quote]

Same problem with you.
Want soft copy.
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

最好用個Clear holder放晒啲通告入去每座放一份又好兩份又好在大堂Sofa起碼唔駛企係度睇.加埋都係十份業委會做得黎啦掛.

[quote:25f32c294b="Royhk"][quote:25f32c294b="加菲 & Melody"][quote:25f32c294b="Maggie&Johny"]不如整個網上告示板啦 好多時真係趕住搭lift睇唔切d notice 起碼返屋企坐底左都可以慢慢睇  [/quote]

佢都public 左出黎啦...點解我地吾可以放上網呀 ?

應該有soft copy 架吓話? 我地可吾可get 個soft copy then post on web 呢 ?

咁有無人幫下手我唔懂亦沒有copy

箄巴要help 既都做左我都睇晒啦!
話會再咨詢喎?!?!?