藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dragon
打印 上一主題 下一主題

兩隻貓貓的新相^_^ [複製鏈接]

[quote:93556f102d="dick&queenie"][quote:93556f102d="dragon"]唔係BB喇一隻兩歲一隻歲半喇.[/quote]

我老公勁鍾意貓,幾時可以去你府上玩貓貓咁呢?

Q. :em04:[/quote]好呀咁你地有冇養呀?

[quote:cbf45e9099="dragon"][quote:cbf45e9099="dick&queenie"][quote:cbf45e9099="dragon"]唔係BB喇一隻兩歲一隻歲半喇.[/quote]

Q. :em04:[/quote]好呀咁你地有冇養呀?[/quote]

一個就養左隻小野貓,另一個就養左隻龍貓! :em17:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:d56dbb1927="grassman"][quote:d56dbb1927="dragon"][quote:d56dbb1927="dick&queenie"][quote:d56dbb1927="dragon"]唔係BB喇一隻兩歲一隻歲半喇.[/quote]

Q. :em04:[/quote]好呀咁你地有冇養呀?[/quote]

一個就養左隻小野貓,另一個就養左隻龍貓! :em17:[/quote]

你係咪想"屎"呀!!!!!!!!!!!!!!
:em13:  :em13:
q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:c5d3e2cb3d="dragon"][quote:c5d3e2cb3d="dick&queenie"][quote:c5d3e2cb3d="dragon"]唔係BB喇一隻兩歲一隻歲半喇.[/quote]

冇呀!  我老公細細個响自己屋企就養咗好多年。後來啲貓年紀大吓大吓就好似啲日本老人家咁自己揾地方消失咗 8) ,之後佢哋就冇再養lu...咁我哋幾時可以拜訪吓你哋咁呢 :?:

q. :mrgreen:

[quote:5dc6d3a97c="dick&queenie"][quote:5dc6d3a97c="dragon"][quote:5dc6d3a97c="dick&queenie"][quote:5dc6d3a97c="dragon"]唔係BB喇一隻兩歲一隻歲半喇.[/quote]

冇呀!  我老公細細個响自己屋企就養咗好多年。後來啲貓年紀大吓大吓就好似啲日本老人家咁自己揾地方消失咗 8) ,之後佢哋就冇再養lu...咁我哋幾時可以拜訪吓你哋咁呢 :?:

q. :mrgreen:[/quote]下個星期吖今個星期佢地兩個結婚 :em21: 唔係好得閒..

[/quote]下個星期吖今個星期佢地兩個結婚 :em21: 唔係好得閒..[/quote]

結婚 :?: 你講邊倆個呀?  你哋倆個吓話?

q. :nowords:

兩隻貓貓結婚???

[quote:ce75674718="dick&queenie"][/quote]下個星期吖今個星期佢地兩個結婚 :em21: 唔係好得閒..[/quote]

結婚 :?: 你講邊倆個呀?  你哋倆個吓話?

q. :nowords:[/quote]一齊搞高興D麻!!!![/color]