藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: milk
打印 上一主題 下一主題

你地聽到有人大叫嗎? [複製鏈接]

我間細房係望到酒店 但係個距離一定係遠過你地個廳望住酒店......佢地講野真係勁大聲 男人大聲唔在講 連d細路都好大聲 我試過有一次見同聽到個細路向泳池嗌落去 好勁......有一次成班男人圍住個房門傾計 大聲到我仲以為佢地打交tim...... :cry:

不過又會唔會係自己d鄰居大聲嗌呢....有時我都聽到樓上 或者對面第6座d細佬笑聲....有時我隻佬呢埋嚇我 我都會嚇到大聲叫....... ops:

[quote:92ba16e9cf="Tomato"]我間細房係望到酒店 但係個距離一定係遠過你地個廳望住酒店......佢地講野真係勁大聲 男人大聲唔在講 連d細路都好大聲 我試過有一次見同聽到個細路向泳池嗌落去 好勁......有一次成班男人圍住個房門傾計 大聲到我仲以為佢地打交tim...... :cry:

不過又會唔會係自己d鄰居大聲嗌呢....有時我都聽到樓上 或者對面第6座d細佬笑聲....有時我隻佬呢埋嚇我 我都會嚇到大聲叫....... ops:[/quote]

方言黎架喎?!
真係以為自已返左大陸.
===

都吾明點解rc 既設計咁多問題 . 酒店又會咁開揚. 5樓平台又無一條真正既行人路. 一到落雨.由6座行去1座都要攞傘. 明明3樓可以行到去會所. 又吾肯開俾人行. 咁樣好吾掂囉. 個3 樓 有d 小遊戲 我諗都無乜人落過去玩啦. 商場又吾似商場似酒店大堂咁 . 唉~~唉~~

邊個做設計架?
list個名出來 大家永遠記住佢!  :em11:
原居民2004~2013